İŞTE YENİ TEKNİK PATRON

İŞTE YENİ TEKNİK PATRON

İsim KAP’a bildirildi.

Galatasaray'da teknik direktör süreci hızlı işliyor.

Sarı kırmızılı yönetim görevine son verdiği İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin yerine Milli Takım Direktörü Fatih Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı. İsim KAP’a bildirildi.

Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın başında teknik direktör olarak Hamza Hamzaoğlu yer alacak.

HAMZAOĞLU'NA ÖZTÜRK DESTEĞİ

Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin yerine göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu'na, Sarı - Kırmızılı camiadan da önemli destekler bulunuyor.

Sarı kırmızılı kulübün 2015 Mayıs ayında yapılacak kongresinde başkan adayı olduğunu günler öncesinde deklare eden Adnan Öztürk, Sarı -Kırmızılı yönetimin Hamza Hamzaoğlu kararına destek veren bir açıklama yayınladı.

"Galatasaray Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü'ne Hamza Hamzaoğlu'nun getirilmesi kararından dolayı, başkanımız Duygun Yarsuvat ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Galatasaray'da başarının, camiadan arkadaşlarımızla, kardeşlerimizle geleceğine olan inancım tamdır. Hamza kardeşimize ve ekibine can-ı gönülden başarılar diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı