İşte Yalanın belgesi;Çarşı'dan Net Açıklama

İşte Yalanın belgesi;Çarşı'dan Net Açıklama

Direnişin başından beri her gün ortaya birer birer dökülen yalanlara bir yenisinin daha etkilendiğini göreceğiniz ekran görüntüsünü yayınlıyoruz.

ÇARŞIDAN NET AÇIKLAMA

Cuma Hikmet

Bakanlar kurulu toplantısının ardından alınan kararlar ve gelişmeler hakkında açıklama yapan Hükümet Sözcüsü ve Başbakan yardımcısı Bülent Arınç Çarşı Gurubunun Gezi parkı direnişe desteğinden çekildiğini açıklamıştı. Biraz önce Çarşı Gurubunun internet sitesi forzabesiktas.com dan aldığımız ekran görüntüsünü yayınlıyoruz. Direnişin başından beri hergün ortaya birer birer dökülen yalanlara bir yenisinin daha etkilendiğini göreceğiniz ekran görüntüsünü yayınlıyoruz.

BÜLENT ARINÇ NE DEMİŞTİ ?


Çarşı taraftar gurubu sözcüsü Bülent Ergenç'in Gezi Parkı olaylarında bıçaklanmasına ilişkin de bilgi veren Arınç, "Hamd olsun ki hayati tehlikesi yok. Taburcu oldu. Söyledikleri Türkiye'ye bir ibret olmalı. Bana ulaşan haberlerden Beşiktaş Çarşı gurubu bu gösterilerden tamamen çekilmektedir. Galatasaray, Fenerbahçe taraftarlarının da bu olayları gördükten sonra biz de bu işin içinde yokuz diyeceklerini veya dediklerini ben duymadım diye tahmin ediyorum. Ben taraftar gruplarının Türkiye'yi çok sevdiğini, Türkiye'de bir olumsuzluk istemediklerini tahmin ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

İŞTE ÇARŞI GURUBUNUN AÇIKLAMASI