İŞTE TÜRK KÜRT KAVGASININ NEDENİ

İŞTE TÜRK KÜRT KAVGASININ NEDENİ

İlçede çekilen bir fotoğraf karesi ise sosyal medyada bir hayli tartışıldı.

AKP iktidar olduğundan bu güne gelen en belirgin siyasi sonuç, toplumun farklı kesimleri arasında her geçen gün daha belirgenleşen düşmanlık oldu. Giyim kuşam, dini innaç, farklı etnik geçmiş ve daha bir çok konuda toplum kutuplara ayrıştı ve birbirlerinden nefret etmeye başladı. Bu düşmanlığın en tehlikeli olanı ise Türk Kürt Halkları arasında çıkartılmaya çalışılan çatışma konusu. Cumhuriyet'te yer alan bir haberin video ve fotoğrafları, yüzyıllardır bir arada yaşayan farklı geçmişin insanlarının, durup duruken neden düşman olduğunu ortaya çıkarır kanıtlara sahip.

GAZİOSMANPAŞA GERGİNLİĞİ 

Gaziosmanpaşa'da HDP'lilerle ülkücüler arasında çıkan Öcalan gerginliği sürüyor. Olaylar sırasında çekilen bir fotoğraftaki şahıs ise kafaları karıştırıyor. Her iki tarafta da ön saflarda görülen şahıs sosyal medyada provokasyonun kanıtı olarak gösteriliyor. Söz konusu şahsın ortaya çıkan videosu da provokasyon iddiasını doğrular nitelikte.

gaziosmanpasa-da-kafa-karistiran-kare-4442893-001.jpeg
 

Gaziosmanpaşa'da başlayan Öcalan gerginliği hala sürüyor. İlçede çekilen bir fotoğraf karesi ise sosyal medyada bir hayli tartışıldı.

Gaziosmanpaşa'da HDP'lilerin başlattığı Abdullah Öcalan gerginliği sürüyor! Geçtiğimiz hafta bir grup göstericinin HDP'lilerin bulunduğu alana gitmesiyle tansiyon yükselirken, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf yine kafaları karıştırdı.

Gaziosmanpaşa'da HDP'nin açtığı "Abdullah Öcalan'ı özgürlük" standı, ilçeyi karıştırdı. Geçtiğimiz hafta bir yaklaşık 50 kişilik bir grup, HDP'nin açtığı standı protesto etti.

fft16_mf4442888-001.jpeg

 

İKİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ

Karşılıklı suçlamalar bir süre sonra yerini taşlı sopalı kavgaya bıraktı. Bozkurt işareti yapan protestocu grup, polis tarafından bölgeden uzaklaştırılırken gerginlik hafta boyu devam etti.

fft16_mf4442887-001.jpeg

KAFA KARIŞTIRAN FOTOĞRAF

Milliyet'in haberine göre; Gaziosmanpaşa'da ayrı tarihlerde çekilen iki fotoğraf karesi kafaları karıştırdı. HDP'li grup arasında yer alan ve zafer işareti yapan pempe tşörtlü bir gösterici, farklı bir fotoğraf karesinde ise bozkurt işareti yapan grupla yürüyor

GÖZ ALTINA ALINDI

 Ajanslardan gelen son dakika bilgisine göre 29 yaşındaki İ.S. terörle mücadele polisleri tarafından gözaltına alındı. Bu kadar net görüntülerin ardından olayın devlet tarafından nasıl açıklanacağı merak ediliyor.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı