İŞTE SON BOMBA İDDİALAR "O PARALARIN TRANSFER KAYDI"

İŞTE SON BOMBA İDDİALAR "O PARALARIN TRANSFER KAYDI"

Haramzadeler 333 adlı kullanıcı yazdığı mesajlarda yapacağız dediği kaydı yayınladı

PARA TRANSFERİ İLE İLGİLİ SES KAYDI YAYINLADI


Twitter'da bugüne kadar hükümet üyeleri ve yandaşlara ait birçok ses kaydı yayınlayan Haramzadeler333 kullanıcısından çok ilginç bir duyuru gelmişti. Haramzadeler 333 adlı kullanıcı yazdığı mesajlarda yapacağız dediği kaydı yayınladı. Youtube adlı sitede yayınlanan kayda göre, bu kayıt ve tapelerde 17 Aralık soruşturma dosyasına ait.
Kayıtta önceki gün yayınlanan ama haramzadelere ait olmayan ama CHP lideri Kılıçdaroğlu tarafından tüm ayrıntıları salı günü gerçekleştirdiği gurup toplantısında açıklanan kayıtlar ile örtüştüğü iddiaları var. Kılıçdaroğlunun açıkladığı kayıtta geçem "25 milyon'u havuzda alacağı olan Çalık'a gönderelim" iddiasının, bu kayıtta adı geçenler tarafından gerçekleştirildiği öne sürülüyor. Kayıtta yer alan konuşmalarda miktar belirtilmiyor ama bir para transferi için buluşma hazırlıkları yapıldığı anlaşılıyor.

Başbakan Erdoğan bu kayıtların tamamen gerçek dışı olduğu konusunda açıklama yapmıştı. Yeni gelişme üzerine nasıl bir açıklama yapacağı bilinemiyor. Bu gün muhalefet partilerin liderleri yine başbakan Erdoğan'a istifa etmesi gerektiğine dair çağrılarda bulundular. Yurdun bir çok kesiminde ise Yolsuzluğa Karşı gün boyu eylemler düzenlendi. Akşam saatlerinde ise kalabalık gurupların Taksim'de eylem yapacağı duyumları üzerine emniyet güçleri Gezi Parkını bir kez daha kapattı. Akşam saatlerinde İzmir'de yolsuzluğa karşı eylem yapan kalabalık bir gurup ile polis arasında arbade yaşandığı ajanslardan düşen haberler arasında.

BİR SES KAYDI DAHA

 Youtube’a yüklenen kayıtta; iddiaya göre Başbakan ile Bilal Erdoğan arasında Sıtkı Ayan adlı işadamının 10 Milyon dolar rüşvet vermesi konusu konuşuluyor. 
Kayıtta; Başbakan’ın Bilal Erdoğan’a “Parayı kesinlikle alma. Ne söz verdiyse onu getirecekse getirsin, getirmeyecekse gerek yok. Bunlar ne zannediyorlar bu işi ya” dediği iddia ediliyor. Burada iddia edilen sözlerin ne demek istediği net değil. Ancak kaydı sızdıranlar; Başbakan’ın söz konusu miktarı az bulduğunu ima ettiğini iddia ediyorlar.

 

Konuşmalarda Başbakan'ın damadı,Berat Albayrak'ın sağ kolu olduğu iddia edilen Mehmet nebi Yanık,İş adamı Faruk Kalyoncu'nun yardımcısı Hakan Aslan'ın isimleri geçiyor.
Mehmet Nebi Yanık'ın Başbakan'ın Kısıtlı'daki evinden yüklediği paraları Faruk Kalyoncu'ya teslim etmek üzere ,Hakan Aslan'a veriyor. Aslında ilk kayıt hiç dinlenilmiş olmasa bu kayıt ile bağlantı kurmak imkansız gibi. Çünkü konuşanlar dinlenildiklerinin farkındalarmış gibi şifreli konuşuyorlar. Sadece bir iki kere "miktar ve dolar mı avro mu" soruları geçiyor.

 İŞTE HARAMZADE 333 HESABINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

1795549_298837283603057_966773240_n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı