İŞTE FATİHA SURELİ CUMHURBAŞKANLIĞI FORSU

İŞTE FATİHA SURELİ CUMHURBAŞKANLIĞI FORSU

Simten Aytar, tablonun danışmanlığını yaptığı milletvekili Nurcan Dalbudak tarafından Denizli’de bir nakkaşa özel olarak hazırlattığını söyledi.

AK Parti’nin yeni genel başkanın seçileceği Olağanüstü Kongre’de veda konuşmasını yapan Başbakan Erdoğan’a hediye edilen çevresinde Fatiha Suresi’nin yer aldığı Cumhurbaşkanlığı Forsu, Denizli’deki bir nakkaşa özel olarak yaptırıldı. Öte yandan bugün Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a da bir hediye takdim edildi.

Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Erdoğan, Çankaya Köşkü’ne çıkmadan önce Ak Parti Olağanüstü Kongresi’nde, bir veda konuşması yaptı. Konuşmasının ardından Başbakan Erdoğan’a Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak tarafından yaldızlı çerçevede, çevresinde Fatiha Suresi yer alan Cumhurbaşkanlığı Forsu işlemeli bir tablo hediye edildi.

NAKKAŞ'IN İSMİ AÇIKLANMADI

Simten Aytar, tablonun danışmanlığını yaptığı milletvekili Nurcan Dalbudak tarafından Denizli’de bir nakkaşa özel olarak hazırlattığını söyledi. Tablonun dizaynını Milletvekili Dalbudak’ın bizzat kendisinin yaptığını belirten Aytar, "Özenli bir çalışmayla, nakkaşın, iki hafta gibi bir sürede tamamladığı tablo başkanımızı takdim edildi" dedi. Aytar, tabloyu hazırlayan nakkaşın ismini ise açıklamadı.

İşte Erdoğan'a hediye edilen Fatiha sureli Cumhurbaşkanlığı forsu

hediyefors-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı