İŞTE ERDOĞAN'IN GÖKLERE ÇIKARDIĞI GENÇLİK

İŞTE ERDOĞAN'IN GÖKLERE ÇIKARDIĞI GENÇLİK

Gezide yasal protesto ve gösteri haklarını kullanan gençleri her fırsatta eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yapacağı kongre merkezine otobüslerle dinleyici olarak taşınan Vakıf Öğrencilerinin kongre merkezindeki davranışları fotoğraf

"Çanakkale Ruhu ve Gençlik" toplantısının yapıldığı kongre merkezinde "yakışıksız" görüntüler

Taner YENER - Özgür ALTUNCU / İstanbul,

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde Birlik Vakfı tarafından düzenlenen "Çanakkale Ruhu ve Gençlik" Konulu Kompozisyon Yarışması Ödül Törenine katıldı. Erdoğan gelmeden öğrenciler yerini aldı. İstanbul'un çeşitli okullarından yüzlerce öğrenci ordaydı. Bazıları erken gelmişti. Öğrencilere kumanya dağıtıldı.

KARTON KUTU ÇÖPLÜĞÜ

Kumanyalar dağıtıldı geriye kumanyaların taşındığı karton kutuların yerlere atılmış görüntüsü kaldı.  Salon dışında yerlere oturarak kumanyalarını yiyen öğrenciler de buna uydu. Çöp kutuları boş kalırken, poşetler, pet şişeler ve hatta yarım bırakılmış yiyeceklerin etrafa bırakılmış hali kaldı.

canakkale-ruhu-ve-genclik-toplantisinin-yapildigi-kongre-merkezinde-yakisiksiz-goruntuler_5169_dhaphoto1.jpg

Temizlik görevlisi eksiği mi , organizasyon eksiği mi bilinmez bu manzara uzun süre ortadan kalkmadı. Toplantı başladı bu kez aynı öğrenciler salonda çoşkuyla yerlerini aldı. Erdoğan'ı alkışlarla, sloganlarla karşıladılar. Ellerindeki Türk bayraklarını salladılar.

canakkale-ruhu-ve-genclik-toplantisinin-yapildigi-kongre-merkezinde-yakisiksiz-goruntuler_5169_dhaphoto5.jpg

BAYRAKLAR YERDE, ARTIK YİYECEKLER KOLTUKLARIN ALTINDA

Tören sona erdiğinde de toplantının amacıyla örtüşmeyen görüntüler ortaya çıktı. Yere atılan bayraklar görevliler tarafından toplandı. Yarım bırakılan yiyeceklerin koltuk altlarına gelişi güzel bırakıldığı görüldü.

canakkale-ruhu-ve-genclik-toplantisinin-yapildigi-kongre-merkezinde-yakisiksiz-goruntuler_5169_dhaphoto4.jpg

ERDOĞAN'I COŞKUYLA ALKIŞLADILAR AMA

Vakıf tarafından Erdoğan'ı dinlemek üzere organize edilerek otobüslerle taşınan, ellerine karınlarını doyurması için kumanya ve coşkuyla sallamaları için bayrak verilen gençler, görevlerini yaptıktan sonra ortalığı çöplüğe çevirerek salondan ayrıldılar, Koltuklar yiyecek içecek lekeleri ile doldu. Bayrakların işi bittiği için yerlere atıldı. Temizlik görevlileri ortalığı saatlerce eski haline döndürmek için uğraştı. 

ERDOĞAN NE ANLATTI ONLAR NE YAPTI ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sokakları tahrik etmek isteyenlerin olduğunu belirterek, "Ne demokrasisi, ne özgürlüğü? Sizde sadece toplumu terörize etmek var" dedi. 
Bu lafları büyük coşkuyla alkışayan gençler salladıkları bayrakları Erdoğan gittikten sonra yerlere attılar.

cumhurbaskani-erdogan-ne-demokrasi-ne-ozgurlugu-sizde-sadece-toplumu-terorize-etmek-var_6611_dhaphoto4.jpg

TENCERE TAVACILAR NEREDE ?

Haliç Kongre Merkezi'nde Birlik Vakfı tarafından düzenlenen "Çanakkale Ruhu ve Gençlik" konulu Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni'nde konuşan Erdoğan, ülkede sokakları tahrik etmek isteyenlerin bulunduğunu savunarak, şunları söyledi:

YASİN'İ DUVARDAN DÜŞÜRÜP ŞEHİT ETTİLER

"Gezi'de gördük bunları. Nerede tencere tavacılar? 17-25 Aralık'ta paralele ihanet çetesiyle denediler. 6-7 Ekim hadiselerinde sözde siyasetçiler sokakları ateşe vererek aynı çaba içerisine girdiler. Yasin'i duvardan düşürüp üzerinden geçerek nasıl şehit ettiklerini gördünüz. Ne demokrasisi, ne özgürlüğü? Sizde sadece toplumu terörize etmek var" diye konuştu.


 

Kaynak:Haber Kaynağı