İşte Erdoğan'ın açıkladığı Son Ölü Sayısı

İşte Erdoğan'ın açıkladığı Son Ölü Sayısı

Son ölü sayısını açıkladı,

Başbakan Erdoğan son ölü sayısını açıkladı
51 kişinin öldüğünü belirten Başbakan, patlamanın bilançosunu verdi.
 
ANKARA 
 
 
 BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. Başbakan Erdoğan, "Kim ne derse dersin hakkı savunmaya devam edeceğiz. Görmezden geleceğimize siyaseti bırakır gideriz. Bizim anlayışımız bu. Biz hesap gününe inanan kadroyuz. Bebekler için sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 
 
"51 VATANDAŞIMIZI KAYBETTİK"
 
Başbakan Erdoğan, "Her anlamda baharı yaşadığımız çok önemli bir süreçten geçtiğimiz dönemde Anneler Günü'nün hemen öncesinde Reyhanlı ilçesinde acı bir haber aldık. Bomba yüklü iki aracın infilak etmesi sonucu 51 vatandaşımızı kaybettik. Şu anda yaralı olarak 48 vatandaşımız bulunuyor. Yaralılardan 17'sinin durumu ağır. Evler işyerleri kamu binaları tahrip oldu. Valimize ilk etapta 7.5 trilyon gönderdik. Esnaflarımızla ilgili olarak vergi ve sigorta noktasında 1 yıl erteleme talimatını arkadaşlarımıza verdik. Saldırı anından itibaren Reyhanlı ve çevre ilçeler devletin tüm imkanları seferber edilmiştir" diye konuştu. 
 
"13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI VE SORGULAMALARI SÜRÜYOR"
 
Saldırı arkasındaki güçlerin ve taşeronlarının çok büyük oranda aydınlatılmış durumda olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, "Şu an itibariyle 13 kişi gözaltına alındı ve sorgulamaları sürüyor. İhmaller var mı varsa nedir yine araştırma için teftiş kurulu çalışmalarını sürdürecektir. Çok dikkatli okumak ve saldırının arkasındaki niyetleri analiz etmek zorundayız. Biz bu saldırının altında kalmayız, bedelini misliyle ödetiriz. Allah'a hamdolsun bu gücümüz de var, irademiz de var" dedi.