İşte 10 Yıl Önce 6 Yaşında Olan AKP Eğitimli Gençlik

İşte 10 Yıl Önce 6 Yaşında Olan AKP Eğitimli Gençlik

Liselilerin esrar partisi kamerada!

AKP İKTİDAR OLDUĞUN DA 5-7 YAŞLARINDAYDILAR

Son günlerde birbiri ardına yayınlanan Liseli gençlerin Esrar partisi görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Bursa  ve Tekirdağ'da yakalanan esrar içen gençlerin görüntüleri gazetelere yansıdı. DHA'nın az önce yayınladığı son görüntülerde ise artık yaygınlaşan uyuşturucu haberlerini hafifte bırakacak cinsinden. Başbakan Erdoğan'ın alkol zamlarını savunurken söylediği vatandaşın sağlığını düşünüyoruz sözlerinin gazetelerde ki mürekke bi kurumadan ortaya çıkan bu görüntüler, AKP'nin ilkokula başlattığı bu gençlerin liseye geldiğinde uyuşturucuya başlamış olması çok manidar.

BU GENÇLER HENÜZ DİNDARLAŞMAMIŞ OLANLAR MI

AKP'nin büyük tartışmalar ile uygulamaya koyduğu ve aşama aşama gerçekleştirdiği eğitim sisteminin henüz tam da etkisini göstermediği savunma konusu olabilir. Ama 10 yıldır tek başına iktidar olan AKP'nin döneminde gençlerin alkol ve uyuşturucuya meyli her geçen gün katlanarak artıyor. Gençlerin suça yönelik davranışlarında da artan bir yükseliş söz konusu.
İşte AKP iktidarı başladığında henüz 5-7 yaşında olan çocukların son günlerde basına yansıyan sadece 3 uyuşturucu haberi.

LİSELİ GENÇLERİN ESRAR PARTİSİ KAMERADA (1)

Liselilerin esrar partisi kamerada!

Ankara’da bir grup üniformalı lise öğrencilerinin bir parkta 'kova' denilen yöntemle esrar içmeleri bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonu ile görüntülendi.

TAHSİN GÜNER / ANKARA
27.04.2013 11:53
 
Görüntülerde üniformalı öğrencilerden birinin esrar sararken, kız öğrencinin ise 'kova' denilen yöntemle esrar içmesi gözlerden kaçmıyor. 
 
Esrar saran erkek öğrenci kız öğrenciden aldığı kovayı alarak içiyor ve parkın içine atıyor.

ESRAR PARTİSİ YAPAN GENÇLER İNTERNETTE (2)


Tekirdağ'da esrar partisi yapan bir grup lise öğrencisinin, çektikleri fotoğrafı internette paylaşması üzerine soruşturma başlatıldı.
 
Tekirdağ'da, bir evde esrar partisi yapan liseliler, masa başında kova düzeneğiyle esrar içme fotoğraflarını Facebook'ta yayınladı. Polis ekipleri, fotoğrafın sosyal medyada yer almasının ardından konuyla ilgili soruşturma başlattı. Fotoğrafı profilinde paylaşan F.D.'nin, daha önce de uyuşturucu kullanmaktan sabıkasının olduğu bildirildi.
 
Kova düzeneğinin esrar kullanımında çok kullanılan bir yöntem olduğu kaydedilirken, özellikle esrar kullanan şahısların, bu yöntemle toplu şekilde içtikleri belirtildi.
 
BURSA SURLARINDA LİSELİLERİN ESRAR PARTİSİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yürütülen 2 bin 300 yıllık tarihi Bursa surlarında liseli gençler tarafından yapılan ‘esrar partisi’ valiliği harekete geçirdi.
 
Olayın basında çıkması üzerine alarma geçen Bursa Valisi Şahabettin Harput, ilgili birimleri yazı göndererek uyardı. Harput, gereken tedbirlerin derhal alınmasını istedi. Şahabettin Harput, üzücü olayı görüntüleyen Cihan Haber Ajansı’na da teşekkür etti. Harput tarafından Cihan’a gönderilen yazıda şöyle denildi: “4.4.2013 tarihli ulusal ve yerel gazetelerde çeşitli başlıklarla yayınlanan ‘Tarihi Surlarda Esrar Partisi’ konulu haberiniz ile ilgili kurumlara gerekli talimatlar verilmiştir. Ayrıca, duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyor ve iyi çalışmalar diliyorum.”
 
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarıyla 2 bin 300 yıllık tarihi surlar yeniden ayağa kaldırıldı. Ancak halkın gezi mekanı haline gelen alan, uyuşturucu ve alkol kullananların da adeta istilasına uğradı. Vatandaşlar bu durumdan şikayetçi olurken, son olarak kameralara yansıyan görüntüler halkı şoke etti. Gündüz vakti üniformalarıyla surlara gelen liselilerin esrar partisi Cihan kamerasına takıldı. 3 Nisan’da yaşanan olayda bazı liseliler sigara içerken, bir öğrenci uyuşturucu maddeyi sarmaya başlıyor. Öğrencilerden biri kendilerini çeken kamerayı fark edince uyuşturucu saran arkadaşını iterek uyarıyor ve bunun üzerine grup dağılıyor. Bu görüntülerin yanı sıra çirkin yazılar ve küfürlerden rahatsız olan çevre sakinleri de polisler ve belediye ekiplerinin bölgede sıkı denetim yapmasını talep ediyor. Bursa Valisi Şahabettin Harput da duruma el koyduklarını, ilgili birimler tarafından gerekenin en kısa sürede yapılacağını dile getirdi.