İSTANBUL'DA VAHŞET: DOĞMAMIŞ BEBEĞİNİ ÖLDÜRDÜ

İSTANBUL'DA VAHŞET: DOĞMAMIŞ BEBEĞİNİ ÖLDÜRDÜ

Beyoğlu'nda 3 ay önce evlendiği Neşe K.'yı feci şekilde döverek 6 haftalık bebeğinin karnında ölmesine neden olduğu belirtilen Murat K. Cinayet Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı.

İstanbul'da yeni bir kadına şiddet olayı yaşandı. Olay Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde geçtiğimiz cuma günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Neşe K. (35) ve eşi Murat K.(40) arasında başlayan tartışma dayakla bitti. 

Eşini feci şekilde döven Murat K. kaçarken, Neşe K. çağrılan bir ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Neşe K.'nın 6 haftalık hamile olduğu tespit edilirken doktorlar bebeğin kalp atışlarını duyamadı. 

Tedavisinin ardından taburcu edilen Neşe K., 5 Aralık tarihinde kontrol için Fatih'te bir özel hastaneye gitti. Burada yapılan incelemelerde Neşe K.'nın karnındaki bebeğin öldüğü belirlendi. Bebek yapılan operasyonla alındı. Bebeğin ölümünün ardından harekete geçen Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, Murat K.'yi bu akşam saatlerinde gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Murak K. daha önceden tehdit ve yaralama suçlarından polise geliş kaydı bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı