İSTANBUL'DA SOKAK ORTASINDA BOĞAZINI KESTİLER

İSTANBUL'DA SOKAK ORTASINDA BOĞAZINI KESTİLER

Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Enes Turan kavga ettiği kişiler tarafından boğazı kesilerek ve vücudu bıçaklanarak öldürüldü

İstanbul Pendik'te sokak ortasında cep telefonu cinayet.i

CEP TELEFONU KAVGASI

Kaynarca, Deniz caddesinde gece saat 03:00 sıralarında yürümekte olan Enes D., 3 kişi ile iddiaya göre cep telefonu yüzünden tartışma yaşadı.  

Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Enes Turan kavga ettiği kişiler tarafından boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı. 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kavga sesleri üzerine dışarı çıkan vatandaşlar yerde kanlar içinde yatan kişiyi görünce olayı sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerinde yaralıya ilk müdahale yapıldı ancak sağlık ekipleri Enes D.'nin hayatını kaybettiğini belirledi

021220160710232174797_2.jpg


Turan olay yerinde hayatını kaybederken 3 kişi taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri görgü tanıkların dan aldıkları bilgiler doğrultusunda şüphelilerin bindiği taksiye ulaştı. 

.AŞIRI DERECEDE ALKOLLÜLER

Polis çevrede yapılan aramada şüphelilerin eşkaline uyan 3 şüpheliyi kaldırımda otururken yakaladı. Aşırı derecede alkollü oldukları tespit edilen 3 şüpheli Pendik Merkez Polis Merkezi'ne götürüldü. 

SAĞLIK KONTROLÜNE GÖTÜRÜLDÜLER

Şüpheliler Taner İ. Mehmet Ç. ve Cihan Ç. alınan ifadelerinin ardından sağlık kontrolüne çıkarıldı. Olayda hayatını kaybeden Enes Turan'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 

Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Olayla ilgili polis araştırması ise devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı