İSTANBUL'DA ŞEHİT OLAN POLİS HERKESİ ÜZDÜ

İSTANBUL'DA ŞEHİT OLAN POLİS HERKESİ ÜZDÜ

Şehit polis Sivri'nin, dün yapılması planlanan nişan töreninin göz yaşlarına boğdu.

POLİS MEMURU MUHAMMET FATİH SİVRİ ŞEHİT OLDU

İSTANBUL'da bir gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıda polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin şehit olduğu haberi, Kırıkkale'deki baba ocağına ateş gibi düştü. Şehit polis Sivri'nin, dün yapılması planlanan nişan töreninin poliste izinlerin iptal edilmesi nedeniyle ertelendiği öğrenildi.

İstanbul Gazi Mahallesi görev yaparken açılan ateş sonucu polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin şehit olduğu haberi, Kırıkkale'deki yakınlarını yasa boğdu. Acı haberi aileye Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, beraberinde sağlık görevlileri ile giderek verdi. Anne ve babası daha önce haberi alıp İstanbul'a hareket ettiği belirtilen şehit Sivri'nin Bahçelievler Mahallesi'ndeki Özyurt apartamınındaki baba ocağı taziye ziyaretine gelen yakınları ve komşuları ile dolup taştı. sinir krizi geçiren bazı yakınlarına hazır bekletilen ambulansta sağlık görevlileri müdahale etti.

NİŞAN TÖRENİ ERTELENDİ

Yakınlarının iddiasına göre 5 Eylül'de evlenecek olan Muhammet Fatih Sivri'nin dün nişan töreninin yapılmasının planlandığı, ancak İstanbul Emniyeti'nde izinlerin iptal olması nedeniyle bu katılamayacağından bu törenin de ertelenhdiği öğrenildi.

Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri'nin cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip Nokta camiinde kılınacak namazdan sonra Kırıkkale şehitliği'nde toprağa verileceği belirtildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı