İSTANBUL'DA PROFESYONEL BİSİKLETÇİNİN FECİ ÖLÜMÜ

İSTANBUL'DA PROFESYONEL BİSİKLETÇİNİN FECİ ÖLÜMÜ

Profesyonel bisikletçi Cenk Sanşan(36), olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza, Pendik Kaynarca TEM Bağlantı...

PENDİK Kaynarca TEM Bağlantı yolunda bisiklet süren profesyonel bisikletçi Cenk Sanşan(36), dengesini kaybederek sağ şeritte ilerleyen hafriyat kamyonunun altına girdi. Sanşan, olay yerinde hayatını kaybetti.Olayın ardından verilen ifadelerde bazı soru işaretleri olduğu dikkat çekti

PROFOSYENEL BİSİKLETÇİ DENGESİNİ 

Kaza, Pendik Kaynarca TEM Bağlantı yolunda saat 11.30'da meydana geldi. İddiaya göre profesyonel bisiklet sürücüsü 3 arkadaş gezintiye çıktı. Hafriyat kamyonu bisikletçilerin yanından geçtiği sırada Cenk Sanşan, bisikletin dengesini kaybetti. Kamyonun deposuna çarptıktan sonra bisikletinden düşen Sanşan kamyonun altında kaldı. Sanşan olay yerinde hayatını kaybetti.

CESET MORGA GÖTÜRÜLDÜ

Kazayı gören arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Olay yeri güvenlik şeridi ile kapatıldı. Polisin ve savcının incelemelerinin ardından Cenk Sanşan'ın cenezesi Kartal Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Hafriyat kamyonunun sürücüsü Kemal A., ve görgü tanıkları ifade vermek için emniyete götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÖNDE GİDEN ARKADAŞTAN KUŞKULU BEYAN

Lojistik firmasında muhasebe uzmanı olduğu öğrenilen Cenk Sanşan'ın arkadaşı Tolga Zengin profesyonel bisikletçi olduklarını söyledi.

ÖNDE GİDERKEN KAMYONUN SUÇSUZ OLDUĞUNU NASIL GÖRDÜ

Kazayı anlatan Zengin, kamyoncunun bir suçu olmadığını belirterek şöyle konuştu: "Kamyon geliyordu. Ben en önde gidiyordum. arkadaşlarım arkamdaydı. Ezilen arkadaş en arkadaydı. Kamyon buradan geçerken çarptı altına aldı. Kamyonun bir suçu yok. Zaten yol çok dar. Arkadaşta dengesini kaybetti. Kamyon geçsin diye kenardan gidiyorduk.

Arkada ne olduğunu görmedik, en arkadaydı arkadaşımız. Kamyonun bir suçu yok. Kamyon düz yolunda gidiyordu, bizde düz yolumuzda gidiyorduk. Arkadaş dengesini kaybederek kamyonun altında kaldı" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı