İSTANBUL'DA POLİSE SALDIRI

İSTANBUL'DA POLİSE SALDIRI

Ancak şüpheliler durmayarak aracı polisin üzerine sürdü

Esenler Atışalanı Köprüsü altında yaşanan olayda yunus polisleri şüpheli gördükleri bir aracı durdurmak istedi. Ancak şüpheliler durmayarak aracı polisin üzerine sürdü. Bir polis, aracın çarpması sonucu yaralandı.

OPERASYON YAPILIYORDU

Diğer polisler de aracı durdurmak için havaya uyarı ateşi açtı. Ancak şüpheliler kaçmayı başardı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yaralı polis ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olayın gerçekleştiği yere yakın bir bölge olan Esenler Karabayır Mahallesi'nde Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde uygulama yapılıyordu. Yaralanan polisin bu operasyonu gerçekleştiren polislerin güvenliğini sağlamak için görev yaptıkları öğrenildi.

POLİSE ÇARPAN "ŞÜPHELİ OTOMOBİL" TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Esenler Atışalanı Köprüsü'nün altında uygulama yapan polisten kaçan ve içerisinde biri kadın iki kişinin bulunduğu otomobil polise çarptı. Sürücü aracı durdurmayarak olay yerinden kaçtı. 34 GC 5186 plakalı şüpheli otomobil Bayrampaşa'da, Mimar Sinan Caddesi üzerinde terk edilmiş bir şekilde bulundu. Otomobili bulan polis ekipleri çevreye güvenlik şeridi çekti ve şüpheli aracı inceledi. Polisin incelemesinin ardından otomobil otoparka çekildi.

İŞTE O ANLAR

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı