İSTANBUL'DA Kİ PATLAMAYA CHP'DEN AÇIKLAMA ; CİNAYET

İSTANBUL'DA Kİ PATLAMAYA CHP'DEN AÇIKLAMA ; CİNAYET

İstanbul'da yakın çevrede büyük korku yaratan patlamanın gerçekleştiği yerde inceleme yapan CHP İstanbul Milletvekili Ali şeker açıklama yaptı

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Büyükçekmece İçel Caddesi'ndeki bir akaryakıt tankerinin tamiri sırasında saat 13.00 sıralarında meydana gelen 1 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin de yaralandığı patlamaya ilişkin açıklama yaptı.

BİR KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Patlamanın etkisi ile tankerin kapağı kaynağı yapan Ali Alzeri'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ali Alzeri hayatını kaybetti. Tamirhanedeki İbrahim Alzeri ve Kamil Gökçe ise yaralandı. Patlama ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda da itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Olay yeri polisleri ve savcının incelemesinin ardından olay yerine cenaze aracı geldi. Cenaze buradan Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak.

MAALESEF BİR İŞ CİNAYETİ DAHA

Basın mensuplarına bir açıklama yapan Şeker, "Maalesef bir iş cinayetinde daha bir Suriyeli işçinin öldüğüne şahit olduk.

Burası eski tankerlerin tamiratlarının yapıldığı bir yer. Bu tür tankerlerde içindeki gaz boşaltılmadan kaynak işlemi yapılırsa ki; bunu buradaki çalışanın bilmesi mümkün değil. Doğru düzgün belki Türkçe'si yok. İş ile ilgili hiç bir teknik bilgisi yok. Oksijen kaynağı doğrudan bu tankerin patlamasına yol açmış" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı