İSTANBUL'DA KANLI İNFAZ

İSTANBUL'DA KANLI İNFAZ

Kadının arkasından yaklaştı, başına tek el ateş etti.


Ümraniye'de Berrin Karaca adlı bir kadın otomobilinden indiği sıradan arkasından yaklaşan bir kişinin silahlı saldırısında ağır yaralandı. Saldırganın başından vurduğu kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan daha sonra silahıyla birlikte polise teslim oldu.

ARKASINDAN YAKLAŞTI. BAŞINA TEK EL ATEŞ ETTİ

Olay saat 13.30 Atatürk mahallesi Sütçü İmam caddesi No:6 'da meydana geldi. İddiaya göre 34 DC 9133 plakalı aracını park eden Berrin Karaca(55) araçtan indiği sırada arkasından yaklaşan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırgan kadının başına tek el ateş ettikten sonra kaçmaya başladı. Karaca kanlar içinde yere düştü. Olayı görenler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

BAŞINI DELEN KURŞUN OTOMOBİLE SAPLANDI

Yaralı kadın orada bulunanların da yardımıyla sedyeye konularak olay yerinin yakınındaki hastaneye kaldırıldı. Polis delil toplayacağı olay yerini güvenlik şeridiyle çevreleyip giriş çıkışları engelledi. Olay yerinde bubuluna tek boş kovan ve otomobildeki kurşun delil tutanaklarına kaydedildi. Otomobildeki izin, kadının başına isabet eden kurşunun başı geçtikten sonra buraya saplanan kurşuna ait olduğu değerlendirildi. Bu sırada görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu, çevredeki güvenlik kameralarının yerleri tespit edildi..Görgü tanıklarının polise saldırganın kadına arkadan yaklaşıp bir el ateş ettikten sonra kaçtığını söyledikleri öğrenildi. 

TESLİM OLAN B.E : SATIŞ YÜZÜNDEN ANLAŞMAZLIĞIMIZ VARDI

Öte yandan adının B. E. olduğu öğrenilen kişinin polise teslim olduğu, ifadesinde saldırıyı kendisinin gerçekletirdiğini söylediği öğrenildi. B.E'nin Karaca ile daha önce bir işyerinin satışı konusunda anlaşmazlık yaşadığını ve kayba uğradığını, saldırıyı da bu yüzden gerçekleştiğini ileri sürdüğü belirtiliyor.. 

OLAY SONRASI GÖRÜNTÜLER

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı