İSTANBUL'DA  GECE KAR MANZARALARI

İSTANBUL'DA GECE KAR MANZARALARI

İSTANBUL'da salı gününden bu yana aralıklarla etkisini gösteren kar yağışı gece saatlerinde de devam etti.İstanbul'da kar yağışı zaman zaman tipi şeklinde etkisini sürdürürken, ana arterlerde bekleyen kar küreme ve tuzlama araçları...

İSTANBUL'da salı gününden bu yana aralıklarla etkisini gösteren kar yağışı gece saatlerinde de devam etti.

TUZLAMA YAPILDI

İstanbul'da kar yağışı zaman zaman tipi şeklinde etkisini sürdürürken, ana arterlerde bekleyen kar küreme ve tuzlama araçları gece boyunca kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı. Yollarda bulunan dijital tabelalarla sürücüler buzlanmaya karşı uyarıldı.

SOĞUK HAVADAN BATTANİYEYE SARILARAK KORUNMAYA ÇALIŞTI

Soğuk hava en çok dışarıda yaşayan evsizleri etkiledi. Taksim Cumhuriyet Caddesi üzerindeki köprü altında yatan bir evsiz, battaniyeye sarılarak soğuk havadan korunmaya çalıştı.

foto-galeri-kopru-035.jpg

SOĞUK HAVAYA RAĞMEN BALIK TUTTULAR

Tarihi Galata Köprüsü'ndeki bazı balıkçılar ise, kar yağışı ve soğuk havaya aldırmadan balık tutmanın keyfini yaşadı. Balık tutan vatandaşlar soğuk havadan ateş yakarak korundu.

SOKAK KÖPEKLERİ UNUTULMADI

Kar yağışı ve soğuk hava sokakta yaşayan hayvanları da olumsuz etkiledi. Yoğun kar nedeniyle aç kalıp, yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak köpeklerinin yardımına yine vatandaşlar koştu. Bazı vatandaşlar aç kalan hayvanlara yiyecek vererek sokak köpeklerinin karnını doyurdu.

Kaynak:Haber Kaynağı