İSTANBUL'DA FECİ  KAZA 1 ÖLÜ ,14 YARALI...

İSTANBUL'DA FECİ KAZA 1 ÖLÜ ,14 YARALI...

Freni patlayan minibüs virajı alamayarak bir işyerinin duvarına çarptı.

Kaza, Sarıyer Bahçeköy Bahçeköy Caddesi üzerinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Gülbağlar Caddesinden Bahçeköy Caddesine dönen yolcu minibüsünün freni patladı.

 

Freni patlayan minibüs virajı alamayarak bir işyerinin duvarına çarptı. Kazada minibüste bulunan çok sayıda yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerindeki vatandaşlar yaptı. Minibüsün ön tarafında sıkışan yolcular vatandaşların yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı. Bazı yolcular ise itfaiye tarafından sıkıştıkları yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 1'i hayatını kaybetti. Yaralı 14 kişinin tedavisi ise sürüyor.

"ÖNCE AĞACA SONRA DUVARA VURDU"

Kazayı görerek yaralılara müdahale eden Ayhan Kama, “Hızla yukarıdan aşağıya doğru gelen minibüste iki defa patlama oldu. Freni patladığı söyleniyor. Minibüs daha sonra duramayarak önce ağaca sonra duvara vurdu. Biz hemen yardıma koştuk. İnsanlar üst üsteydi. Camları kırarak biz müdahale ettik. Yaralıları minibüsten çıkardık. Bazı yaralıları da itfaiye çıkardı" dedi.

DOĞALGAZ BORULARINDA GAZ YOKTU

Minibüsün çarptığı yerdeki doğalgaz hattında gaz bağlanmamış olması olası bir facianın önüne geçti. Kaza nedeniyle bir süre kapalı kalan Bahçeköy Caddesi, kaza yapan minibüsün kaldırılmasından sonra trafiğe açıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

OLAY SONRASI GÖRÜNTÜLER

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı