İstanbul'da Biri ÖDP'li 2 Kişi Öldürüldü

İstanbul'da Biri ÖDP'li 2 Kişi Öldürüldü


Sultangazi'de maskeli infaz!


Sultangazi’de eli silahlı yüzleri maskeli 2 kişi, bir kuyumcu dükkanına girerek 2 kişiyi öldürdü. Olayın soygun amaçlı olup olmadığı henüz belirlenemezken, polis cinayeti işleyen 2 şüpheli ile gözcülük yapan 1 kişiyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Öldürülenlerden birinin partilileri olduğunu belirten ÖDP Eşbaşkanı Alper Taş, “Saldırı bir soygun değil doğrudan infaz” ifadelerini kullandı.

Olay, saat 20.30’da Sultangazi Yunus Emre Mahallesi Adem Yavuz Caddesi’nde bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi.

ddialara göre, otomobille kuyumcunun önüne gelen 3 kişiden 2’si dükkanın içerisine girdi. Eli silahlı, yüzleri maskeli zanlılar tabancayla iş yeri sahibi 39 yaşındaki Serkan Ergül ile yanında bulunan Celal Karaduman’ın (57) üzerine kurşun yağdırdı. Kimliği belirsiz şüpheliler daha sonra kuyumcu dükkanından çıkarak, kendilerini bekleyen araçla olay yerinden hızla uzaklaştı.

Silah sesleri üzerine dükkan içine giren mahalle sakinleri, 2 kişinin yerde kanlar içerisinde yattığını fark etti. Vatandaşlar bunun üzerine Ergül ile Karaduman’ı araçlarına alarak Özel Gazi Hastanesi’ne getirdi. Ağır yaralı Serkan Ergül ve Celal Karaduman kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri iş yerinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Olayın soygun amaçlı olup olmadığı henüz belirlenemezken, polis cinayeti işleyen 2 şüpheli ile araç içerisinden gözcülük yapan 1 kişiyi belirlemek için geniş çaplı araştırma başlattı.























3 KİŞİ ARAÇLA KAÇTI

Yüzü maskeli 3 kişinin hızla otomobille uzaklaştığını söyleyen bir görgü tanığı, "Ben olay yerinin karşısında oturuyorum. Dükkan içerisinden silah sesleri geldi. Bunun üzerine dışarı çıktım. Bu sırada yüzü maskeli 3 kişinin araçla kaçtığını gördüm. Kuyumcu dükkanının içerisine girdiğimizde de 2 kişi kanlar içerisinde yatıyordu. Durumları ağır olduğu için çevredeki esnaflar araçlarıyla onları hastaneye götürdü" diye konuştu.

BİRİ ÖDP’Lİ

Bu arada Özgürlük ve Dayanışma Partisi Eşbaşkanı Alper Taş twitter üzerinden yaptığı açıklamada öldürülenlerden Celal Karaduman’ın partilerinin mahalle temsilcisi olduğunu yazdı. Alper Taş’ın konu ile ilgili mesajları şöyle: