İstanbul'da 4 infazı da o gerçekleştirmiş.

İstanbul'da 4 infazı da o gerçekleştirmiş.

Esenyurt’ta otomobiliyle seyir halindeyken saldırıya uğrayan ve kanlar içerisinde kaçarken olay yerinde hayatını kaybeden Harun Koçalı cinayetinin faili Fatih'te ablasının da aralarında olduğu üç kişiyi öldüren Deniz Ş. çıktı.

Deniz Ş.'nin gözaltına alındıktan sonra polisteki ilk sorgusunda Harun Koçalı'yı öldürdüğünü söyledi öğrenildi. Böylece Deniz Ş.'nin işlediği ileri sürülen cinayet sayısı dörde yükseldi.

Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi 1985 sokak üzerinde 34 TN 5456 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Harun Koçalı (32) kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırgandan kaçmak için geri manevra yapan Koçalı’nın aracı park halindeki başka bir otomobile çarparak durdu. Bu sırada yaklaşan saldırgan, Koçalı’yı kurşun yağmuruna tuttu. Kafasına ve vücuduna 3 kurşun isabet eden Harun Koçalı için vatandaşlar ambulans ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Koçalı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yerinde çalışma yaparak cinayeti aydınlatmak için delil aradı. Güvenlik kameralarını da inceleyen polis cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerindeki incelemelerin ardından Koçalı’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu sırada Fatih'te üst üste 3 cinayet işleyen Deniz Ş, polis tarafından yakalında. Emniyet götürülen Deniz Ş.'nin ilk ifadesinde Harun Kaçalı'yı öldürdüğünü söylediği öğrenildi. 

fotoğraflar:dha