İSTANBUL YİNE KARANLIKTA KALACAK

İSTANBUL YİNE KARANLIKTA KALACAK

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda iki ilçeye elektrik verilemeyecek.

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda iki ilçeye elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), Salı günü, ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesi’nde bazı yerleri enerji verilemeyeceğini açıkladı. AYEDAŞ’tan Kurumsal İletişim Müdürlüğü imzası ile bugün yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“16.09.2014 Tarihinde Enerji Verilemeyecek Yerler:

İstanbul’un Kartal İlçesine 09:00-13:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle Atalar Mahallesi - Zeytinlik Caddesi - Destan - Beyan - Aysu - Aktı – Emrah - Sümer - Gül Sokaklarına ve civarına 13:00-14:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle Orhantepe Mahallesi - Hamitbey Sokak ve Anıl Caddesi civarına 14:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle Kordonboyu Mahallesi - Meltem Sokak - Tekel Caddesi - Eskibostan ve Sera Sokakları civarına enerji verilemeyecektir.

İstanbul’un Beykoz ilçesine 08:00-17:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle Beykoz Çubuklu Mahallesi - Dedeoğlu Caddesi İlker Sokak ve Kavacık Mahallesi Mutlu Sokak civarına enerji verilemeyecektir.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG - AG elektrik şebekelerimizde şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.”

Kaynak:Haber Kaynağı