İSTANBUL TRAFİĞİ BİR HAFTA FELÇ; İŞTE KAPANACAK YOLLAR

İSTANBUL TRAFİĞİ BİR HAFTA FELÇ; İŞTE KAPANACAK YOLLAR

Açıklamada, yolların 9 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'den 15 Nisan Cuma günü tedbirler sona erene kadar trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Şişli'de bulunan İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 13. İslam Zirvesi toplantısı nedeniyle, 9-15 Nisan tarihleri arasında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, toplantı nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, yolların 9 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'den 15 Nisan Cuma günü tedbirler sona erene kadar trafiğe kapatılacağı belirtildi.

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

"-Taşkışla Caddesi Mete Kavşağı'ndan Kadırgalar Adil Baba Kavşağı'na kadar çift yönlü araç trafiğine kapatılacak, trafik akımı Asker Ocağı Caddesi'nden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.

-Gümüş Caddesi Harbiye Orduevi girişi ışıklardan Adil Baba Kavşağı'na kadar çift yönlü kapatılacak, trafik akımı Halaskârgazi Caddesi istikametine yönlendirilecek.

-Mim Kemal Öke Caddesi Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşak ve Abdi İpekçi Caddesi'ne kadar çift yönlü kapatılacak, trafik akımı Abdi İpekçi ve Vali Konağı Caddesi'ne yönlendirilecek.

-Kadırgalar Caddesi Bayıldım Caddesi girişinden Mim Kemal Öke Caddesi'ne kadar kapatılacak, trafik akımı Bayıldım Caddesi'ne yönlendirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı