İSTANBUL HATAY'A BARIŞ İÇİN YÜRÜYÜŞE GEÇTİ

İSTANBUL HATAY'A BARIŞ İÇİN YÜRÜYÜŞE GEÇTİ

Yaklaşık 200 kişi kent merkezinde sloganlar atarak yürüdü.Barış için 'Büyük Gençlik Yürüyüşü'

FİKİR Kulüpleri Federasyonu üyelerinin İstanbul'dan Hatay'a doğru başlattığı yürüyüşün ikinci gününde Bolu'ya ulaşıldı. Yaklaşık 200 kişi kent merkezinde sloganlar atarak yürüdü.

Barış için 'Büyük Gençlik Yürüyüşü' başlatan Fikir Kulüpleri Federasyonu dört gün sürecek yolculuklarının ikinci gününde Bolu'ya ulaştı. Dün İstanbul'dan üç otobüsle yolan çıkan Fikir Kulüpleri Federasyonu üyeleri, dördüncü durakları olan Bolu'da alkışlarla karşılandı. Fikir Kulüpleri Federasyonu üyesi yaklaşık 200 kişi Türk bayraklarının yanı sıra gezi eylemlerinde ölenlerin fotoğraflarını taşıyarak, 'AKP'den hesabı gençlik soracak', 'Kahrolsun AKP diktatörlüğü', 'Gençlik yürüyor AKP titriyor' sloganları atarak İzzet Baysal Caddesi'nde yürüdü.

Bankalar Meydanı'nda toplanılırken, barış için İstanbul'dan Hatay'a yürüyüş başlattıklarını belirten FKF İstanbul İl Başkanı Zozan Baran, "Dün İstanbul'dan yola çıktık ve Hatay'a doğru gidiyoruz. Burası dördüncü durağımız. 6 Mayıs'ta Hatay halkıyla Suriye'li yurttaşlarla bir araya geleceğiz. Biz barış için yollardayız ve barış istiyoruz" dedi.

 

İSTANBUL HATAY'A BARIŞ İÇİN YÜRÜYÜŞE GEÇTİ

Kaynak:Haber Kaynağı