İSTANBUL EMNİYETİNE SALDIRIDAN CANLI YAYIN

İSTANBUL EMNİYETİNE SALDIRIDAN CANLI YAYIN

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne 1 kadın iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis ekipleri tarafından saldırganlara karşılık verildi.

Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırının ardından önlemler ve çevredeki araştırmalar devam ederken, Emniyet'in önünde üçüncü kez kontrollü patlama gerçekleştirildi. Bu arada, ölen kadın terörist için Emniyet Müdürlüğü'nün önüne cenaze arabası geldi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne 1 kadın iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis ekipleri tarafından saldırganlara karşılık verildi.

KADIN SALDIRGAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Çatışmada kadın saldırgan vurularak etkisiz hale getirilirken, yaralı olan erkek terörist kaçtı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırının ardından kaçan erkek teröristin yakalandığı bildirildi. Vatan Caddesi çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Ölen kadın terörist için Emniyet Müdürlüğü'nün önüne cenaze arabası geldi.

57066_30935_01042015181418_2.jpg

VALİDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne biri kadın iki terörist tarafından silahlı saldırı düzenlendiğini belirterek, "Çatışmada kadın terörist üzerindeki bomba ve uzun namlulu silahla ölü olarak ele geçirildi" dedi.

Şahin, yaptığı açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendiğini bildirerek, "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüze yarım saat kadar önce biri kadın iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Çatışmada kadın terörist üzerindeki bomba ve uzun namlulu silahla ölü olarak ele geçirildi. Diğer saldırganın yaralı olarak kaçtığı olayda bir polisimiz hafif yaralandı" ifadelerini kullandı.

UZUN NAMLULU SİLAHLA

Valilik açıklaması şöyle: "Bugün saat 17.50 sıralarında ilimiz Vatan Caddesi üzerinde bulunan  İl Emniyet Müdürlüğü binası uzun namlulu silahla taranmış, çıkan çatışmada saldırıda bulunan kadın terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Teröristin üzerinde bir uzun namlulu silah, 2 el bombası ve 1 tabanca bulunmuştur. Çatışma sırasında hafif şekilde yaralanan 2 polis memuru tedavi altına alınmıştır. Konu hakkında detaylı araştırma ve soruşturmaya ilgili birimlerimizce devam edilmektedir."

CANLI YAYIN

DAVUTOĞLU ARADI

Başbaban Ahmet Davutoğlu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırıyla ilgili İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ile görüştüğü bildirildi. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, İçişleri Bakanı İçişleri Bakanı Öztürk ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ile telefonda görüştü. Görüşmede, Öztürk ve Altınok, İstan

Kaynak:Haber Kaynağı