İSTANBUL DİKKAT BU TÜNELE GİRMEYİN

İSTANBUL DİKKAT BU TÜNELE GİRMEYİN

Aceleye getirilen ve shovla açılan projeler birer birer dökülüyor

 

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle otogar girişindeki altgeçit dün akşamdan bu yana kapalı.AKP iktidarı döneminde büyük gösteriler ile açılışları yapılan bir çok proje teker teker elden çıkıyor. Yağan her sağanak yağışta neredeyse balık çiftliklerine dönen metro istasyonları ve vatandaşların kullanmaktan çekindikleri Marmaray'ın ardından şimdi de tüneller korku istasyonları haline gelmeye başladı.


İstanbul Büyük Otogarı'na giden araçların kullandığı altgeçidi sağanak yağış nedeniyle su basmıştı. Dün akşam saat 20.00'den bu yana kapalı olan altgeçitte belediye ve itfaiye ekipleri su tahliyesi yapıyor. Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanması ve altgeçidin yeniden açılması planlanıyor.

MARMARAY'DA SU KAÇIRMIŞTI

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da bir kullanıcı tarafından paylaşılan ve Marmaray'ın Yenikapı istasyonunda olduğu belirtilen fotoğraf endişe yarattı. Fotoğrafta tren raylarına yakın bir duvarda oluşan çatlak nedeniyle su sızıntısı olduğu görülürken, TCDD yetkilileri bir açıklama yapmıştı. Geçtiğimiz Nisan ayında Haber Artı Türk'de yer alan bu haberin ayrıntıları şöyleydi.

YETKİLİLER İTİRAF ETTİ

 TCDD yetkilileri sızıntıyı doğruladı. Yapılan açıklamada sızıntının kara kısmında olduğu belirtildi. Sızıntının kaynağı olarak ise 'yeraltı sularının hareketi' gösterildi. "Korkulacak bir şey olmadığı" açıklamasını yapan yetkililer, "Görevli arkadaşlarımız enjeksiyonla müdahalede bulunup suyu püskürtüp başka bir alana yönlendiriyor. Bu şekilde de sular tünelin altına kaydırılıyor.

bpx-1kwimam-mys-001.jpg

GÖKÇEK'İN METROSU SIK SIK GÖLE DÖNÜYOR

Geçtiğimiz 4 Haziran'da ise sık sık su basan  Batıkent Metro İstasyonu'nu yine su bastı. Metro ile yolculuk yapmak isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı. O güne dair video görüntüleri ise sitemizde böyle yer almıştı. Ankara'yı su bastığında ise Başkan melih Gökçek Twitter Eğlencesine ara vermek zorunda kalıyor .Ama sayfası hiç boş kalmıyor .İşte örnekler.

Twitter'da Ankara Metrosu'nun fotoğrafını paylaşan kullanıcılar ilginç twiitler paylaştılar.


O twitlerden bazıları
Sizin çatı çökmüş be @06melihgokcek A dostlar! Ankara Batıkent metrosu mu desek, havuzu mu desek, bilemedim... 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı