İstanbul Bu Haberi Okusun

İstanbul Bu Haberi Okusun

İSTANBUL TRAFİĞİNDE CUMARTESİ ALARMI
 
İstanbul'da Salı günü kutlanacak Cumhuriyet Bayramı için yarın Vatan Caddesinde prova yapılacak.
 
Sabah saat 07:00 ile 16:00 saatleri arasında; Vatan caddesi, Vatan Caddesine çıkan bütün yollar. Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Millet Caddesi, Topkapı, Edirnekapı Kavşağı, Vatan Caddesi Kesişim Noktası, Mahmutbey, Topkule. Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi ve bu yollara çıkan bütün yollar ile Mahmutbey Köprüsü - Habipler Yolu trafiğe kapalı olacak. 
 
İŞTE ALTERNATİF YOLLAR
 
Bu nedenle Vatan Caddesini kullanacak sürücülerin; D/100 Karayolundan Vatan Caddesine gidecek olan sürücülerin; Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray şeklinde veya Haliç Tüneli, Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametini, E/80 Karayolunu kullanacak sürücülerin, Hürriyet Gazetesi karşısından TEM istikametini, Sahil Yolunu kullanacak sürücülerin sahil güzergâhından, Yenikapı - Kumkapı - Sirkeci istikametini, Fatih istikametinden aynı gerekçelerle hastanelere intikal edecek sürücüler Atatürk Bulvarı, Aksaray ve Millet Caddesi güzergâhını kullanmaları gerekiyor.
 
HASTANELERE ULAŞIM NASIL OLACAK
 
Vatan Caddesini kullanarak Fatih İlçesindeki hastanelere gelecek olan ambulans sürücüleri ve vatandaşlar için de İstanbul Valiliğinden ayrı bir çağrı yapıldı. Çağrıda bu durumda olanların, sahil yolunu tercih ederek Samatya'dan Cerrahpaşa, Çapa, Haseki veya Vakıf Gureba hastanelerine intikal etmeleri gerektiği duyuruldu. 
 
PAZAR GÜNÜ TEKRARLANACAK
 
Cumhuriyet Bayramının kutlanacağı 29 Ekim Salı günü de aynı uygulamalar tekrarlanacak.
 
PAZAR VE SALI GÜNÜ KADIKÖY 'DE KAPANACAK YOLLAR 
 
İstanbul'daki trafik uygulamaları bununla sınırlı kalmıyor. 27 Ekim Pazar günü ve 29 Ekim 2013 Salı günleri 08.00 ile 13.00 saatleri arası Kadıkö'de trafiğe kapatılacak yollar şöyle;Hulusi Behçet Caddesi, Doktor Faruk Ayanoğlu Caddesi , Bağdat Caddesi 
(Bostancı Meydandan Kızıl Toprak Meydana kadar olan kısım, ayrıca Bağdat Caddesine çıkan tüm ara sokaklar), Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi ( Fahrettin Kerim Gökay Caddesi BP ışıklardan Bağdat Caddesi Göztepe ışıklara kadar olan kısım, ayrıca Bağdat Caddesine çıkan tüm ara sokaklar), Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Ethem Efendi Caddesi kavşağından Bağdat Caddesine kadar kapalı. Cemil Topuzlu Caddesinden Bağdat Caddesine çıkan tüm ara sokaklar kapatılacak.
 
KADIKÖY İÇİN ALTERNATİF YOLLAR
 
Alternatif Güzergâhlar da şöyle sıralandı: Sürücülerin Fahrettin Kerim Gökay Caddesi (Minibüs Yolu) ve D-100 güzergâhına çıkan yolları kullanmaları gerekecek.