İSRAİL GAZZEYİ VURDU!

İSRAİL GAZZEYİ VURDU!

Ordu Sözcüsü Peter Lerner de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ""Gazze'den atılan ve İsrail'in güney bölgesine düşen rokete karşılık"" iddia edilirken "Sivillerin sürekli Gazze'den gelen....

İsrail savaş uçaklarının Gazze'nin güneyinde iki noktaya hava saldırısı düzenlediği bildirildi.

AA'nın haberine göre, İsrail ordusundan yapılan açıklamada, "Gazze Şeridi'nin güneyinde Hamas'a ait iki terör üssü, İsrail savaş uçağı tarafından hedef alındı" ifadesine yer verildi. 

Ordu Sözcüsü Peter Lerner de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ""Gazze'den atılan ve İsrail'in güney bölgesine düşen rokete karşılık"" iddia edilirken "Sivillerin sürekli Gazze'den gelen roketlerin tehdidinde yaşadığı gerçeği kabul edilemez ve bu durum son bulmak zorunda. Hamas yükümlülüklerini yerine getirmek zorunda, aksi takdirde sonuçlarına katlanacktır. Bu saldırılara karşılık vermeye devam edeceğiz ve bunlara imkan sağlayanları sorumlu tutacağız" ifadelerini kullandı.

İsrail ordusu, akşam saatlerinde "Gazze Şeridi'nden İsrail'in güneyine atılan bir roketin boş bir alana düştüğünü, yaralanma veya can kaybına neden olmadığını" duyurmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı