İSRAİL GAZZEYE SALDIRIYOR ERDOĞAN'DAN SES YOK

İSRAİL GAZZEYE SALDIRIYOR ERDOĞAN'DAN SES YOK

İsrail uçakları Gazze’de 34 noktayı vurdu...

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, dün akşam saatlerinden bu yana İsrail topraklarına yapılan 18 roketli saldırıya karşılık İsrail Hava Kuvvetleri’ne ait uçakların Gazze’de 34 hedefe hava saldırısı düzenlediği kaydedildi.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) sözcüsü Yarbay Peter Lerner, “IDF, İsrailli sivillerin huzurlu bir şekilde yaşayabilmeleri için hareket etmeye devam edecektir. Hamas terör örgütü ve uzantıları, Gazze’den yapılan her türlü terör eyleminin tek sorumlusudur” açıklamasını yaptı. Lerner, vurulan hedefler hakkında ise net bilgi vermedi.

Bu arada, sosyal medyada Gazze’den, İsrail’in saldırılarında çekildiği iddia edilen çok sayıda fotoğraf yayınlandı. Twitter’da paylaşılan görseller arasında yaralılara ait görüntüler de bulunuyor.

Batı Şeria’da bu ay başında kaçırılan 3 Yahudi ilahiyat öğrencisi Naftali Frenkel (16), Gilad Şaar (16) ve Eyal Yifraç’ın (19) cesetleri, dün akşam saatlerinde El Halil kentindeki bir çukurda bulundu. İsrail güvenlik kabinesi gelişme üzerine olağanüstü toplanmış, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kabine toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, 3 gencin “hayvanlar tarafından soğukkanlıca kaçırılıp öldürüldüğünü” söylemiş ve “Hamas hesabını verecek” diye konuşmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı