İsmail Türüt'ten Gezi eylemcilerine iğrenç sözler

İsmail Türüt'ten Gezi eylemcilerine iğrenç sözler

İsmail Türüt Gezi için yazdığı şarkıda direnişçilere ağır hakaret ederken polis şiddetini savundu. ‘Ankara Festivali’nde sahneye çıkan Türüt, direnişçilere ş.refsiz’ derken, ‘Camide göbek atan Allahsızlar’ ifadelerini kullandı. Türüt’ün halkı kin ve düşma

Gezi direnişine katılanlara binbir hakaret yapan sözde sanatçı Türüt, başörtülü kadınlara saldırıldığını, camide göbek atıldığını savundu, Taksim'e gidenlerin komünist ilan etti, bu kişlilerin ''başı ezilmesi gereken yılan''! olduğunu savundu, eylemcilere ''zararlı mikroplar'' dedi, ''devlete baş kaldıran cezasını çekecek'' diyerek etleme destek veren milyonları isyancı yaptı.

Her fırsatta halkı kin ve düşmanlığa sevkeden nefret söylemini kullanan Türüt, daha önce de Agos Gazeteai Yayın Yönetmeni Hrant Dinki öldüren Ogün Samast ve azmettiren Yasin Hayal'e övgüler düzen bir klip yapmıştı.

Halkın bir bölümünü aşağılayan, küfreden, insanlar arasına nifak tohumları atan Türüt, stüdyoda bukunan yüzşerce kişi tarafından alkışlndı, Türüt nefrerini ve hakaretlerini dizerken, stüdyodakiler göbek attı.