IŞİD KİLİSİ  VURUYOR DEVLET SEYREDİYOR; 15 KİŞİ ÖLDÜ

IŞİD KİLİSİ VURUYOR DEVLET SEYREDİYOR; 15 KİŞİ ÖLDÜ

SURİYE tarafından Kilis kent merkezine bu sabah Katyuşa roketatar ateşi açıldı. Demirciler Mahallesi'nde 2 roketatar mermisinin infilak etmesiyle 6 kişi yaralandı. Ocak ayından bu yana Suriye'nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden açılan roketatar...

SURİYE tarafından Kilis kent merkezine bu sabah Katyuşa roketatar ateşi açıldı. Demirciler Mahallesi'nde 2 roketatar mermisinin infilak etmesiyle 6 kişi yaralandı.

KİLİS 3 AYDIR ATEŞ ALTINDA TIK YOK

Ocak ayından bu yana Suriye'nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden açılan roketatar ateşiyle 5'i Suriyeli 15 kişinin yaşamını yitirdiği Kilis'e, bugün saat 10.40 sıralarında yine roketatar ateşi açıldı. Sınırı aşan roketatar mermileri Demirciler Mahallesi'nde 2 ayrı noktada infilak etti. Roketatar mermilerinden bir evin duvarına çarptı ve patlamada 1 kadın yaralandı. İkinci roketatar mermisi ise bu noktaya yaklaşık 300 metre uzaklıktaki Karataş bölgesinde bir evcin duvarına çarparak infilak etti, aralarında çocukların da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

HAYATİ TEHLİKE YOK

Patlamaların ardından sevk edilen ekipler, yaralıları ambulansla Kilis Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedavisine başlanan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kilis'te tedirginliğe yol açan patlamaların ardından güvenlik güçleri roketlerin atıldığı Bab bölgesini sınırda konuşlu topçu birlikleriyle ateş altına almaya başladı.

Kaynak:Haber Kaynağı