İSHAL ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİDEN 8 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLDÜ

İSHAL ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİDEN 8 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLDÜ

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, ishal ve kusma şikayetiyle hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki Halil İbrahim Yılmaz, yaşamını yitirdi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ne bağlı Gülüç Beldesi'nde oturan 34 yaşındaki İsa Yılmaz, ishal ve kusma şikayetiyle ilkokul öğrencisi oğlu Halil İbrahim'i, Özel Anadolu Hastanesi'ne götürdü. Yapılan muayenede Yılmaz'a iddiaya göre; bronşit tanısı kondu. Acil Servis'te serum takılan Halil İbrahim Yılmaz, bir süre sonra fenalaşıp yaşamını yitirdi.

Çocuklarının ölüm haberini alan Yılmaz ailesinin bireyleri, sinir krizi geçirdi. 32 yaşındaki Hatice Yılmaz, oğlunun cansız bedenini son kez gördükten sonra  "Ayakları sıcacık, doktor çağırın, belki yaşıyordur" diyerek gözyaşı döktü. 

Baba İsa Yılmaz ise oğlunu kusma ve ishal şikayetiyle sabah saatlerinde hastaneye getirdiğini, doktorun ise bronşit tanısı koyduğunu söyledi. Serum tedavisi uygulanırken oğlunun yaşamını yitirdiğini söyleyen Yılmaz, görevlilerin ihmalı olduğunu öne sürerek suç duyurusunda buluncağını söyledi.

Yılmaz'ın cenazesi, Ereğli Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

dha

İlgili Haberler