İşçi Partisi Kapatıldı!

İşçi Partisi Kapatıldı!

İşçi Partisi Kapatıldı! Sebep Başbakan...

DEMOKRATİK ÜLKENİN HALİ

Yusuf Yavuz

Hafta sonunu açılışlara katılmak ve partisinin belediye başkanı adaylarını açıklamak için Antalya’da geçiren Başbakan Tayip Erdoğan’ın geçiş güzergâhı üzerinde bulunan İşçi Partisi Kepez İlçe binasının önü 30 metre büyüklüğündeki dev pankartla kapatıldı.

POLİS VİNÇLE PARTİ BİNASININ ÖNÜNÜ KAPADI

Bunun üzerine İşçi Partililer de binanın üzerine çıkarak “Cumhuriyeti Yıkanları Yıkacağız” yazılı pankart açtılar. Ancak polis vinçlerle dev pankartı hareket ettirerek İşçi Partililerin pankartının ve parti binasının önünü kapatarak Başbakan’ın görmesini engellemeye çalıştı.

‘AMAÇ PROTESTOLARI ENGELLEMEK’

İşçi Partisi Kepez İlçe Örgütünden yapılan açıklamada, parti binasının önünün dev pankartla kapatılmasının, binadan yapılacak protestoların engelleme çabası olduğu ileri sürüldü.

‘AKP YIKILIYOR, KORKULARININ SEBEBİ BU’

Parti binasını tamamen görünmez hale getiren 30 metrelik pankartın Başbakan Erdoğan’ın İşçi Partisinden korkusunu ifade etiği öne sürülen açıklamada, “Pankartı parti binası ölçüleri hesap edilerek Kepez Belediyesi ile Emniyet Müdürlüğünün birlikte hazırladıkları anlaşılıyor. Tayyip Erdoğan'ın güzergâhtan geçmesinin ardından İşçi Partililerin parti binalarından ayrılmaları polis tarafından saat 13.00'e kadar engellenerek gözetim altında tutuldular. AKP yıkılıyor ve korkularının esas sebebi de budur. AKP yıkılacak Milli bir iktidar kurulacak” görüşüne yer verildi.

DEV PANKART İLE PROTESTOLARI ÖNLEMEK İSTEDİLER




VİNÇLER İLE KAPATTILAR




Kaynak:Haber Kaynağı