IRMAK KENARINDA PİKNİK FACİASI 3 ÖLÜ

IRMAK KENARINDA PİKNİK FACİASI 3 ÖLÜ

ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde ailesiyle piknik yaparken Aksu Irmağı'na düşerek akıntıya kapılan 12 yaşındaki Duygu Melek Çiçek ile onu kurtarmak için peşinden atlayan amcasının çocukları 24 yaşındaki Behlül ile 21 yaşındaki Nevzat...

ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde ailesiyle piknik yaparken Aksu Irmağı'na düşerek akıntıya kapılan 12 yaşındaki Duygu Melek Çiçek ile onu kurtarmak için peşinden atlayan amcasının çocukları 24 yaşındaki Behlül ile 21 yaşındaki Nevzat Çiçek boğularak yaşamlarını yitirdi.

KÜÇÜK KIZI KURTARMAK İSTERKEN ONLARDA BOĞULDU

Olay, öğleden sonra Gölbaşı İlçesi'ne bağlı Haydarlı Köyü Sorgun Mezrası'nda meydana geldi. Gaziantep'ten piknik amacıyla Aksu Irmağı'nın geçtiği alana gelen Çiçek Ailesi'nin kızları Duygu Melek Çiçek, oyun oynarken dengesini kaybedip suya düştü ve akıntıya kapıldı. Duygu'yu gören amcasının çocukları Behlül ve Nevzat Çiçek ise hemen suya atlayarak küçük kızı kurtarmaya çalıştı ancak kendileri de akıntıya kapıldı.

DALGIÇ POLİSLER BAYGIN BULDU

Bir süre sonra 3 kuzenin gözden kaybolması üzerine yakınları jandarma ve sağlık görevlilerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler, ırmaktan 3 kuzeni baygın halde çıkardı. Kuzenler, UMKE ekiplerinin çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi. Çiçek kuzenlerin cesetleri otopsi için Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne götürülerek morga konulurken, yakınları sinir krizi geçirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı