iPHONE SAHİPLERİNE APPLE'DAN MÜJDE

iPHONE SAHİPLERİNE APPLE'DAN MÜJDE

Apple yapacağı değişim kampanyasıyla kullanıcılarını sevindirecek.

TEKNOLOJİ şirketi Apple, 500 milyon adetten fazla satılan iPhone’ların şarj adaptörlerini değiştirmek için harekete geçti.

‘Aşırı ısınma’ riskine karşılık iPhone 3GS, 4 ve 4S akıllı telefonlarla beraber gelen 5 watt’lık şarj adaptörleri değişim programı adıyla piyasadan toplatılmaya başlandı. Şirketin resmi açıklamasına göre ‘Model A1300’ yazan şarj adaptörleri ‘Model A1400’ yazan modellerle değiştirilecek. Söz konusu adaptörlerde yazan ‘CE’ işaretiyse gri renkle vurgulanmış bir logoyla vurgulanacak.

KULLANMAYIN!

Yapılan açıklamada ‘Model A1300’ olan adaptörlerin değiştirilene kadar iPhone’ların USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayarak şarj edebilmesi önerildi. Bu çerçevede aşırı ısınan adaptörlerin Apple Store’dan veya programa katılan bir Apple yetkili servisinden değiştirebilecek. 18 Haziran’da başlayacak olan değiştirme kampanyasına mobil iletişim operatörleri de katılacak. Kullanıcıların değişim işleminde iPhone’unuzu yanınızda getirmeesi gerekiyor. Ancak değiştirme programına katılmak isteyen kullanıcıların ise öncelikle Apple Store’dan randevu alması gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı