IPHONE ALABİLMEK İÇİN BUNLARI YAPTILAR

IPHONE ALABİLMEK İÇİN BUNLARI YAPTILAR

Sürekli yeni modeli çıkan iPhone ve onu almak isteyen insanların yaptıkları çılgınlıklara inanamayacaksınız.

Bekaretini satılığa çıkaran, çocuklarını satmak isteyen ve daha nicesi... İşte iPhone alabilmek için yaşanan aşırı uç olaylar 

BÖBREĞİNİ SATAN VAR
 
Çin'de iPhone almak isteyen bir çift, 6 çocuğundan 3'ünü satışa çıkardı. Çinli bir genç iPhone alabilmek için 2011 yılında para karşılığında böbreğini satışa çıkardı. Böbreği karşılığında beklediğinden fazla para alınca da üzerine bir de iPad aldı! Songjiang Üniversitesi'nde okuyan bir Çinli genç iPhone alabilmek için kız arkadaşını kiraladı.
 
 
Bazı internet sitelerinde iPhone 6 karşılığında seks teklifi eden kadınlar dikkat çekti.
 
iPhone 5S'nin satışa sunulduğu ilk gün New York'taki Apple mağazasının önünde saatlerce beklemek istemeyen genç bir kadın, 2 bin dolar değerindeki çantasını gözden çıkarıp kuyruğa 3'üncü sıradan girmişti.
 
2013 yılında sadece ABD'de 3 milyonun üzerinde iPhone çalındı.
 
Çin'de genç bir kadın bekaretini yeni bir iPhone 4 karşılığında satışa çıkardı.
 
iPhone 6 almak için sırada saatlerce bekleyen insanların birbirleriyle olan kavgaları da hafızalardan çıkacak gibi değil.
 
Bir annenin bebeğinin çizgi film izlemesi için yanına bıraktığı iPhone'u hırsızların çalmasının üzerinden 2 yıl geçti.
 
iPhone 6'ya ilk sahip olanlardan olmak için 22 gün önce Apple'ın mağazasının önünde yatmaya başlayan genç Japon görenleri şaşkına çevirmişti.
 
İsmi açıklanmayan bir işadamı, sıraya girip kendisine iPhone alması için ABD'deki evsizleri para karşılığında sıraya soktu.

Kaynak:Haber Kaynağı