İntiharlar Durdurulamıyor

İntiharlar Durdurulamıyor

ÖNCE BABASINI ÖLDÜRDÜ 

Dede Ersel AKSU
BARTIN'da, 37 yaşındaki deniz astsubay başçavuş Bülent Aydınöz, iddiaya göre küçüklüğünde şiddet gördüğü, üzerinde baskı kuran babası 60 yaşındaki Recep Aydınöz'ü diz çöktürdükten sonra beylik tabancasıyla 5 el ateş ederek öldürdü. Annesi ve kardeşlerine mektup yazan astsubay daha sonra kafasına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi.

SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİ FACEBOOKTA SON PAYLAŞIMINI YAPTI

 
Olay gece saat 01.00 sıralarında, Bartın'ın Güzelcehisar Köyü Hisar Mahallesi'nde meydana geldi. İzmir Foça'da görev yapan deniz astsubay Bülent Aydınöz, izin alarak memleketi Bartın'a geldi. 3 ay önce eşinden boşandığı öğrenilen Bülent Aydınöz, Bartın'da hasta olan annesiyle ilgilenirken, gece köyde oturan babası Recep Aydınöz'ün yanına gitti. Bülent Aydınöz sosyal paylaşım sitesinde "Kardeşlerim annem size emanet, bugün çok acı bir gün olacak. Hakkınızı helal edin" yazısını paylaştı. Bir kereste fabrikasında çalıştıktan sonra emekli olan babasıyla tartışan Bülent Aydınöz beylik tabancasını çıkardı. Silah sesinin duyulmaması için müzik açan Bülent Aydınöz, iddiaya göre küçüklüğünde şiddet gördüğü, üzerinde baskı kuran babası Recep Aydınöz'e diz çöktürdükten sonra 5 el ateş etti. Recep Aydınöz yaşamını kaybederken, annesi ve yakınlarına mektup yazan Bülent Aydınöz daha sonra kafasına dayadığı tabancasını ateşleyerek yaşamına son verdi.
 
3 katlı evin ikinci katından yükselen müzik sesleri üzerine binada yaşayanlar jandarmaya durumu bildirdi. Eve gelen jandarma ekipleri içeri girdiklerinde Recep ve Bülent Aydınöz'ün cesetleriyle karşılaştı. Evde yapılan incelemenin ardından baba ve oğlunun cesetleri Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ARSALARI SATTI

 
Yakınları, Bülent Aydınöz'ün babasının kumar oynaması nedeniyle tartıştığını iddia ederken, babasının kumarda para kaybetmesi nedeniyle arsalarını sattığını söylediler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

4 GÜNDE 4 ASTSUBAY İNTİHAR ETTİ

İki gün önce Kıbrıs'ta çalıştığı birlikte ki odasında tabanca ile intihar eden  Kd.Bçvş. Vedat Tanrıverdi'nin ardından Elazığ'da bu gün de cinnet geçiren bir Astsubay Ferdi Altınsoy, önce eski eşini vurduktan sonra, beylik silahı ile başına ateş ederek hayatına son vermişti. Dün ise 1 yıllık Deniz Bando Astsubay Yılmaz DOĞAN'ın intihar ettiği ve cenazesinin defnedilmek üzere Zonguldak- Karadenizereğelisi'nde gönderildiği HaberArtı Türk  gazetesi duyumuştu.   Diğer astsubay intiharları ile ilgili haberleri okumak için TIKLAYINIZ.


TEMAD YARIN TBMM ÖNÜNDE PROTESTO EDECEK
 
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Kıbrıs'ta bir astsubayın amiri olan albay tarafından darp edildiği iddia edilen  olay ile son dönemde meydana gelen intiharları protesto etmek amacıyla T.B.M.M. Dikmen Kapısında protesto edecek. TEMAD'ın bu konudaki duyurusuna ulaşmak için TIKLAYINIZ..