AVM'de bir tuhaf intihar

AVM'de bir tuhaf intihar

Terasa çıkan kalabalık da 3 genci tekme ve tokat dövdü!

Karabük'te AVM terasında tartışan 3 gençten birisi aşağıya sarkarak intihara kalkıştı. Çevrede toplanan kalabalık 'Atla' diye bağırınca intihardan vazgeçen genç, öz önce tartıştığı arkadaşlarıyla birlikte kalabalığın üzerine masa ve sandalye yağdırdı. Terasa çıkan kalabalık da 3 genci tekme ve tokat dövdü!

Karabük'teki bir AVM'nin terasındaki kafede oturan 22 yaşındaki Nuri Kılıç ile 17 yaşındaki Cem Ç. ve aynı yaştaki Recep Ç. bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışma sırasında 3 gençten birisi aşağıya sarkarak intihara kalkıştı.

İNTİHARDAN VAZGEÇİP KALABALIĞA SANDALYE YAĞDIRDI!

Polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, intihar girişiminde bulunan genci ikna etmeye çalışırken aşağıda toplanan kalabalıktan bazıları, ’Atla’ diye bağırdı.

Kalabalığın kendisine tepki göstermesine öfkelenen genç intihardan vazgeçerken, yanındaki 2 arkadaşı ile birlikte terastaki masa ve sandalyeleri kalabalığa attı.

ÖNCE PARKE TAŞI FIRLATTILAR, SONRA YUKARI ÇIKIP DÖVDÜLER


Toplanan kalabalıktan bazıları parke taşlarını sökerek fırlatırken, bazı kişilerde terasa çıkarak 3 gence saldırdı. Grubun tekme tokat dövdüğü 3 genç yaralandı.

Dakikalarca süren sandalye yağdırma, küfürleşme ve kavga sırasında, iki araçla olay yerinde bulunan polis ekiplerinin duruma müdahale etmemesi dikkat çekti.

En son terastaki kavganın ardından polisin araya girdiği görüldü. Yaralanan 3 genç, AVM’nin arka kapısından polis aracına götürüldü.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri yaptırılan gençler, daha sonra polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bülent DİKTEPE / KARABÜK, (DHA)

İlgili Haberler