INSTAGRAM'DAN AĞLAYAN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

INSTAGRAM'DAN AĞLAYAN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Miranda Kerr için dünyaca ünlü iki isim, Justin Bieber ve Orlando Bloom'u İbiza'daki kavgalarının ardından, Bieber Instagram hesabından 18 milyon takipçisine Bloom'un ağlayan fotoğrafını paylaştı.

Müzik dünyasının Kanadalı genç yıldızı Justin Bieber ile İngiliz aktör Orlando Bloom "kadın meselesi" yüzünden karşı karşıya geldi. İnternetteki tmz.com'da yayınlanan videoda Bieber ve Bloom, Ibiza adasındaki ünlü bir restoranın çıkışında yumruk yumruğa birbirine girdiği görülüyordu. Cipriani adlı restoranın kapısında karşılaşan iki ünlünün aralarında sözlü tartışma uzadıkça alevlendi ve Orlando Bloom, Justin Bieber'e yumruk attı. Bieber de ona küfürle karşılık vermişti. 

Justin Bieber'e yumruk atan Orlando Bloom'u ise arkadaşları sakinleştirmeye çalıştığı olayın ardından Justin Bieber Instagram'dan Orlando Bloom'un eliyle göz yaşını sildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Miranda Kerr ile Justin Bieber'ın bir Victoria's Secret defilesinin kulisinde yakınlaştığı ileri sürülmüştü. İkili daha sonra da bir gece kulübünde samimi şekilde dans ederken görüntülenmiş, daha sonra Orlando Bloom'un da Justin Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez ile yakınlaştığı ileri sürülmüştü. Justin Bieber, bu tartışmanın ardından Bloom'un eski eşi Miranda Kerr'ın bu fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Ancak bir süre sonra da sildi.Bir süre önce Justin Bieber ile Selena Gomez'in yeniden görüşmeye başladığı ileri sürülmüştü.Aktör Orlando Bloom, olaylı gecenin birkaç saat öncesinde Ibiza'da bir grup arkadaşıyla tekne sefası yaparken görüntülenmişti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı