İnstagram'da büyük yenilik

İnstagram'da büyük yenilik

Dünyanın en çok kullanılan fotoğraf paylaşma servislerinden olan Instagram, mobil web arayüzünde önemli bir yenilik yaptı.

Dünyanın en çok kullanılan fotoğraf paylaşma servislerinden olan Instagram, mobil web arayüzünde önemli bir yenilik yaptı ve bilgisayardan Instagram'a fotoğraf yükleme işleminin yapılabilmesinin önünü açtı.

Aslında daha önceden de Instagram'a bilgisayardan fotoğraf yükleme imkanına sahiptik; fakat bu işlem için bilgisayarımızda bir Android emülatörü çalıştırmamız gerekiyordu; yani 3. parti bir yazılıma ihtiyaç duyuyorduk. Sonrasında ise bu emülatör üzerinde Instagram uygulamasını indirip hesabımıza giriş yapmamız gerekiyordu. Bu da hesap bilgilerimizin güvenliğini tehlikeye sokabilecek bir durumdu. Yeni Intagram mobil web güncellemesiyle artık sadece Google Chrome tarayıcı kullanarak fotoğraflarımızı Instagram hesabımıza yükleyebiliyoruz.

Şimdiye kadar Instagram'a fotoğraf yükleme işi sadece mobil cihazlardan yapılabilmekteydi. Fakat bu iş için Instagram uygulamasına ihtiyaç duyuyordunuz. Yeni Instagram mobil web güncellemesi akıllı telefon ve tabletlerinize Instagram uygulaması yüklemeden mobil tarayıcınız üzerinden fotoğraf yüklemenizi mümkün kılıyor. Bu durum bilgisayardan Instagram'a fotoğraf yüklenmesinin de önünü açıyor. Küçük bir numarayla Intagram'ın mobil sitesini bilgisayarınızda çalıştırabiliyorsunuz. Çok karışık olmayan bu işi nasıl yapabileceğinizi bu yazımızda anlatıyoruz:

Instagram'a Bilgisayardan Nasıl Fotoğraf Yüklenir

Yeni Inrtagram web arayüzü güncellemesi bir bakıma akıllı telefonlar ve tabletler üzerinde Instagram "Lite" sürümü kullanmak gibi. Herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymadan Instagram kullanabiliyor, güncelleme hataları ve yetersiz depolama alanı gibi durumlardan ötürü Instagram kullanmaktan mahrum kalmıyorsunuz.

tamindir

İlgili Haberler