İnna yaz eğlencelerinin aranılanı

İnna yaz eğlencelerinin aranılanı

İnna bayramda Türkiye'ye gelecek

Ülkemiz ve dünya müzik listelerinde şarkılarıyla yeralan İNNA, iki ay önce "Gimme Gimme" şarkısının promosyon çalışmasıyla Türkiye'yi ziyaret etti. 

Şarkının Türkiye'de en çok satanlar listesinde oldukça ilgi görmesi nedeniyle ülkemize gelen sanatçı, "Tüm Türk hayranlarımı seviyorum ve desteklerinden dolayı çok müteşekkirim. Sizi cok seviyorum!" dedi. Ve Ramazan Bayramında konser için Türkiye'ye geleceğini söyledi.

BU YAZ İNNA ŞARKILARI HERYERDE

Şimdi de İNNA'NIN "Gimme Gimme", "Yalla", "Rendez-vous" single larına yapılan Remixler geçtiğimiz haftasonu ıtunes Dance top 1'de, İtunes overal top.7 sırada yeraldı. Orkun Tunç ve Doruk Öztürkcan dan oluşan Armageddon Turk prodüksiyon ekibi, İNNA'nın şarkılarına yaptıkları bu remixleri EP olarak Yeni Dünya Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı. Armageddon Turk; Fatboy Slim, Britney, Pink, Ciara, Kelis, Jennifer Paige, Selena Gomez, Pet Shop Boys gibi dunyaca isimlerle yaptığı remixler ve ülkemizden de Teoman, Tarkan, Nazan Oncel, Mirkelam, Ajda Pekkan gibi isimlere yaptıkları remix ve düzenleme calışmaları ile tanınıyorlar. Kısa sürede listelerin en üst sıralarında yeralan INNA şarkılarının remix versiyonları bu yaz tüm mekanların eğlence kaynağı olacak.

İlgili Haberler