İngiliz medyası Türk modelin olaylı gecesini konuşuyor

İngiliz medyası Türk modelin olaylı gecesini konuşuyor

Türk asıllı Avusturyalı manken Elif Aksu, tatile çıktığı İbiza’da sevgilisinin 500 bin Euro’luk Ferrari’si ile kaza yaptı. Kokain kullandığı belirlenen güzel model, kefaletle serbest kaldı. Olaylı geceye İngiliz medyasının ilgisi büyük oldu.

Türk asıllı Avusturyalı model Elif Aksu, İbiza’da tatil yaptığı sırada sevgilisinin 560 bin dolarlık Ferrari’si ile kaza yaptı. Film gibi olay İspanyol ve İngiliz basınında geniş yer buldu.

Türk asıllı Avusturyalı model Elif Aksu, İbiza’da tatil yaptığı sırada erkek arkadaşının 560 bin dolarlık Ferrari’si ile kaza yaptı. Alkol ve kokain kullandığı tespit edilen 25 yaşındaki model tutuklanıp daha sonra kefaletle serbest bırakıldı. İngiltere plakalı klasik Ferrari kullanılamaz hale geldi. Ferrari Dino, klasik otomobiller arasında ayrıcalıklı bir yere sahip koleksiyonerler için bugün kupon bir otomobil niteliğinde. 1968-76 yılları arasında sınırlı sayıda üretilmişti. Bugün dünyanın sayılı milyonerlerinin garajında bulunuyor.

İngiliz The Sun gazetesi’nin haberine göre, adı açıklanmayan İngiltere vatandaşı erkek arkadaşıyla (Suudi kökenli milyoner) tatile giden Aksu, önceki akşam alkol alıp, kokain kullandı.

Ardından İngiliz sevgilisinin 560 bin dolarlık Ferrari ile yola çıktı. Bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden Aksu, kaza yaptı.
Ehliyetsiz araç ve uyuşturucu kullanmaktan tutuklanan model Elif Aksu, daha sonra miktarı açıklanmayan bir kefaletle serbest bırakıldı. Erkek arkadaşı ise Aksu’nun mahkemeye çıkarılmasını beklemeden özel jetiyle Londra'ya kaçtı.

İngiliz basını sevgilisini İbaza'da bırakıp Londra'ya dönen erkek arkadaşı eleştiren ifadeler kullandı. Elif Aksu, modellik kariyerine çocuk yaşta reklam filmleriyle başladı. Viyana doğumlu model halen ünlü markalar için çalışıyor.

hürriyet

İlgili Haberler