İNGİLİZ GENÇ KIZI TACİZ EDEN POLİS İÇİN KARAR VERİLDİ

İNGİLİZ GENÇ KIZI TACİZ EDEN POLİS İÇİN KARAR VERİLDİ

İngiltere'de yaşayan Abby Bray isimli genç kız kendisini Facebook'tan taciz eden polis memuru Servet T.'nin mesajlarını ve çıplak fotoğraflarını deşifre etti.

19 yaşındaki İngiliz Abby Bray, Facebook'ta polis Servet T. tarafından tacize uğradığını belirtip tüm konuşmaların fotoğraflarını da paylaştı.

Mesajlaşmalara göre Bray, '16 yaşındayım' demesine rağmen Servet T. ısrarlı tacizlerini sürdürdü.


Çıplak fotoğraflarını gönderen S.T. evlenmek için genç kızı Türkiye'ye davet ediyor. Israrlarını sürdüren Servet T. Abby'ye bakire olup olmadığını soruyor.
Facebook'ta "İnsanların bu tip sapıklara dikkat etmesi için paylaşıyorum" diyen Bray, başka genç kızların da bu sapıklığa maruz kalmaması için sosyal medya kullanıcılarından S.T.'yi şikayet etmelerini istedi.

Abby yazısını "Başka sapıklar da bana yazmayı denemekte kendilerini özgür hissedebilirler, onları da teker teker rapor edeceğim" dedi. 
Servet T. binlerce tepki yağınca sosyal medya hesaplarını kapattı.
Sosyal medya hesaplarından birçok kişi, Bursa Valiliği ve Bursa Amniyet Müdürlüğü'nün hesaplarını etiketleyerek, şikayet çağrısında bulundu.

unun üzerine hareket geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü, kadrosu Çarşı Polis Merkezi’nde olan ve Muradiye Devlet Hastanesi’nde görev yapan Servet T.’yi bu sabah açığa alarak soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı