İMAM HATİPLİ ÇOCUĞA TACİZE 15 YIL HAPİS

İMAM HATİPLİ ÇOCUĞA TACİZE 15 YIL HAPİS

KAYSERİ'nin Hacılar İlçesi'ne bağlı Sakar Çiftliği Mahallesi muhtarı ve aynı zamanda mahalle bakkalı olan 58 yaşındaki Mustafa Arif Demirci, 15 yaşındaki imam hatip lisesi ögrencisi kıza cinsel istismar suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Sakar..

KAYSERİ'nin Hacılar İlçesi'ne bağlı Sakar Çiftliği Mahallesi muhtarı ve aynı zamanda mahalle bakkalı olan 58 yaşındaki Mustafa Arif Demirci, 15 yaşındaki imam hatip lisesi ögrencisi kıza cinsel istismar suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

MAHALLE MUHTARI

Sakar Çiftliği Mahalle muhtarı Mustafa Arif Demirci hakkında, İmam Hatip Lisesi 2'nci sınıfta okuyan Ş.A.'ya bir yıldır cinsel istismarda bulunduğu şikayeti üzerine jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Şüphelinin en son 27 Kasım 2015 tarihinde bağ evinde öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu ve daha sonra okul yönetiminin, durumu öğrencinin ailesine bildirdiği anlaşıldı.

Konunun yargıya taşınması üzerine 9 Mart 2016'da muhtar Demirci tutuklandı ve hakkında 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan dava açıldı.

SON DURUŞMA

Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugünkü duruşmasına tutuklu sanık muhtar, istismara uğrayan kızın babası A.A., annesi E.A. ve avukatları hazır bulundu.

5 YAŞINDAN BÜYÜK ÇOCUĞA TECAVÜZ SUÇU

Sanık Mustafa Arif Demirci, önceki duruşmalarda olduğu gibi bu duruşmada da suçlamaları kabul etmedi.

Genç kızın ailesi ise kızlarının psikolojisinin bozulduğunu ve hayatlarının alt üst olduğunu belirterek sanığın cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme heyeti muhtar Mustafa Arif Demirci'ye, '5 yaşından büyük çocuğa cinsel istismar' suçundan 15 yıl hapis cezası verdi.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı