İLYAS SALMAN GÖZALTINA ALINDI

İLYAS SALMAN GÖZALTINA ALINDI

Muhalif sanatçı , gazeteci ve yazarların gözaltına alınma operasyonları sürüyor.. Ünlü sinema sanatçısı İlyas salman'da gözaltına alındı

Sinema sanatçısı İlyas Salman film çekmek için geldiği Aydın’da verilen tanıtım yemeği sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

FİLM ÇEKİMİ İÇİN GELMİŞTİ

Aydın’da çekilmesi planlanan Trendeki Yolcu adlı filmin çekimi için akşam saatlerinde Aydın’a gelen sinema sanatçısı İlyas Salman, filmde oynayacak sanatçılar ve filmin yapımcısı Hamit Şahin ile birlikte yemek yedi.

SAĞLIK KONTROLÜNE GÖTÜRÜLDÜ

Bir süre burada kalan Salman daha sonra ekip otosu ile sağlık raporu için Aydın Devlet Hastanesi’ne götürülürken, filmin Yönetmeni Hamit Şahin, "sanatla anılması gereken Aydın’ın bu tür olaylarla anılmasının Aydın’a zarar vereceğini" söyleyerek konuyla ilgili bir süre sonra yazılı basın açıklaması yapılacağını söyledi. 

İlyas Salman'ın rol aldığı 'Trendeki Yolcu' filminin çekimleri için Aydın da bulunan ekip, filmin tanıtım toplantısı için Zincirlihan Otel de bir araya geldi.

İddiaya göre İlyas Salman, alkol kullandığı için görevliler tarafından uyarıldı. Uyarıların ardından gerginlik yaşandığı ve otel görevlilerinin şikayeti üzerine polis tarafından İlyas Salman'ın gözaltına alındığı öğrenildi.

Salman'ın oyuncu arkadaşları olaya tepki gösterirken, ünlü oyuncu ifadesi alınmak üzere Efeler Polis Merkezi'ne götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı