İLKOKUL MÜDÜR YARDIMCISINA ÖĞRENCİLERE TACİZ TUTUKLAMASI

İLKOKUL MÜDÜR YARDIMCISINA ÖĞRENCİLERE TACİZ TUTUKLAMASI

Karaman Ensar evlerinde Kuran belletme Hocasının erkek çocuklara tecavüz rezaletinin ardından çıkan yeni rezaletler bitmek bilmiyor.

AYDIN'ın Karacasu İlçesi'ne bağlı Yaykın Mahallesi'nde ilkokul müdür yardımcılığını da yapan öğretmen 60 yaşındaki Y.Y.'nin okuldaki kız öğrencileri taciz ettiği öne sürüldü.

Gözaltına alınan Y.Y., sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Karacasu İlçesi'nde 9 mahalleden taşımalı eğitimin verildiği bir ilkokulda meydana gelen olay, iddiaya göre, şöyle anlaşıldı: 

Aynı zamanda okulda müdür yardımcısı olan 4'üncü sınıf öğretmeni 35 yıllık eğitimci, evli ve 2 çocuk babası Y.Y.'nin, erkek öğrencilere oldukça sert, kız öğrencilere ise sıcak ve farklı davranması şüphe çekti.

4'üncü sınıfın kız öğrencileri Y.Y.'nin zaman zaman saçlarını okşadığı, öptüğü, eteklerini kaldırdığı, kucağına oturttuğu iddiasıyla okul müdürüne başvurmasıyla olay ortaya çıktı.

Öğrenciler aynı zamanda durumu ailelerine de anlattı. Olayın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yansıtılması üzerine görevlendirilen bir müfettiş, öğrencilerin, veliler ve cinsel istismarla suçlanan öğretmenin ifadesini aldı.

5 yıl önce Aydın'ın bir başka ilçesi Kuşadası'ndan Karacasu'ya gönderilen Y.Y. hakkındaki iddiaları ciddi bulan müfettiş konuyu, Karacasu Cumhuriyet Savcılığı'na iletti. Savcılık soruşturmasının ardından gözaltına alınan Y.Y., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. 

"KOMPLO" OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Müfettiş, savcılık ve mahkemedeki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenilen Y.Y.'nin, okulda müdür yardımcısı olarak görev yaptığını, müdür olmak için Karacasu Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dilekçe verdiğini, dilekçesinin kabul edilmediğini, bunun üzerine kendisine komplo kurulduğunu iddia ettiği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı