İKTİDARI BIRAKMAMAK İÇİN ÜLKEYİ SAVAŞA BİLE SÜRÜKLEYEBİLİRLER

İKTİDARI BIRAKMAMAK İÇİN ÜLKEYİ SAVAŞA BİLE SÜRÜKLEYEBİLİRLER

"Kayıt dışı siyasetçileri var. Ne olduğu belli olmayan bir parti.

 Ne olduğu belli olmayan bir parti. Görüntüsü ile göCHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, AK Parti’yi sert bir dille eleştirip, "Kayıt dışı siyasetçileri var.rünmeyen tarafı çok farklı bir parti. 60, 70 senelik bir hırstan sonra iktidara öyle bir yapışmışlar ki, terketmemek için bu ülkeyi savaşa bile sürükleyebilirler" dedi.

30 Mart’ta, Kuşadası’ndaki seçimlerden zaferle ayrılarak belediye başkanı seçilen Özer Kayalı ve partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap’a, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Kuşadası İlçe Kadın ve Gençlik Kolları yöneticilerinin yanı sıra partililer eşlik etti.

Seçimdeki başarıları nedeniyle belediye başkanı seçilen Kayali ile partisinin ilçe teşkilatını kutlayan Matkap, "Önümüzdeki dönem Cumhurbaşkanlığı ve belki milletvekili seçimi var. Bu azim devam etmeli. Seçimden yeni çıkmışız ama, Kuşadası örgütü yarın da bir seçim olsa hazır gibi. Bundan memnuniyet duydum. Buna ihtiyacımız var" diye konuştu.

'YÜCE DİVANA ÇIKMAK DIŞINDA ONU HİÇBİR ŞEY KURTARAMAZ'

Konuşmasında AK Parti ve hükümete de yüklenen Matkap sözlerini şöyle sürdürdü:

"Karşılaştırma yapıldığı zaman CHP bu seçimde bana göre elinden geleni yaptı. Ben AKP’yi bir parti olarak görmüyorum. Kayıt dışı siyasetçileri de var. Ne olduğu belli olmayan bir parti. Görüntüsü ile görünmeyen tarafı çok farklı bir parti. 60, 70 senelik bir hırstan sonra iktidara öyle bir yapışmışlar ki, terketmemek için bu ülkeyi savaşa bile sürükleyebilirler. 'Dört adamı Suriye’ye gönderirim, füze attırırım' diyenler, bu ülkeyi ateşe atmaya hazır. Şu an onlar yıkıldı. Almış oldukları oy onlar için başarı değil. Onların beklentisi yüzde 53’tü. Hiç moralinizi bozmayın. Bu kadar şaibe altındaki bir başbakanın yola devam etme şansı yok. Sürünerek gidebildikleri kadar gidecekler. Sandıklar, deterjan değil, çamaşır makinesi değil. Aklanmadılar. Yüce divana çıkmak dışında onu hiçbir şey kurtaramaz. O nedenle bu iş bitmiş değil. Biz yolumuza devam ediyoruz."

 

İKTİDARI BIRAKMAMAK İÇİN ÜLKEYİ SAVAŞA BİLE SÜRÜKLEYEBİLİRLER

İKTİDARI BIRAKMAMAK İÇİN ÜLKEYİ SAVAŞA BİLE SÜRÜKLEYEBİLİRLER

Kaynak:Haber Kaynağı