İKİ DUVARI DELİP KUYUMCU SOYDULAR

İKİ DUVARI DELİP KUYUMCU SOYDULAR

BEYOĞLU'nda bir apartmanın bodrum katına giren şüpheliler, duvarı delerek kuyumcu dükkanının yanında bulunan boş dükkana ulaştı.

BEYOĞLU'nda bir apartmanın bodrum katına giren şüpheliler, duvarı delerek kuyumcu dükkanının yanında bulunan boş dükkana ulaştı. Buradaki dükkanın duvarını da kırıp kuyumcuya giren hırsızlar yaklaşık 2,5 kilogram altınla birlikte kayıplara karıştı.

BODRUM KATINA GİRDİLER

Olay, saat 00.30 sıralarında Beyoğlu, Örnektepe Mahallesi, Etibank Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz şüpheliler, 5 katlı bir apartmanın bodrum katına girip duvarı kırarak bir üst kattaki boş dükkana ulaştı.

Hırsızlık şüphelileri daha sonra, aynı yöntemle boş dükkanın da duvarını delip bitişiğindeki kuyumcuya girdi; bu sırada iş yerinin alarmı çalmaya başladı.

KAYIPLARA KARIŞTILAR

Şüpheliler hızla vitrinde ve kasada bulunan yaklaşık 2,5 kg altını çalarak, kırdıkları duvarlardan geri çıkıp kayıplara karıştı.

ÇELİK YELEKLERİNİ GİYEREK HIRSIZ ARADI

Alarmın çalması üzerine olay yerine gelen iş yeri sahibi, kuyumcu dükkanının soyulmuş olduğunu gördü. Daha sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, hırsızların içeride olma ihtimaline karşı çelik yelek giyerek binada ve iş yerinde arama yaptı; fakat kimseye ulaşamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı