İETT OTOBÜSÜ BİR CAN DAHA ALDI

İETT OTOBÜSÜ BİR CAN DAHA ALDI

68 yaşındaki Emine Gülkoparan Sayat'a İETT otobüsü çarptı

İstanbul Belediyesi otobüslerinin yarattıkları faciaların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz aylarda bir çok kazaya karışarak vatandaşların ölmesine ve yaralanmasına neden olan İett otobüs şöförlerinden biri, uzun saatler çalıştırıldıklarından şikayet etmişti. Bir başka haberde ise otobüslerin çoğunu teknik bakımlarının yapılmadığı, gerekli kontröllerden geçirilmediği manşetlere taşınmıştı. Bu gün ise KADIKÖY'de yolun karşısına geçmeye çalışan 68 yaşındaki Emine Gülkoparan Sayat'a İETT otobüsü çarptı. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

YAŞLI KADIN OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan Engin Kaya’nın kullandığı 34 TP 6734 plakalı otobüsü, saat 17.00 sıralarında yolun karşısına geçmeye çalışan Emine Gülkoparan Sayat’a (68) çarptı. Kazada Emine Gülkoparan Sayat olay yerinde hayatını kaybederken, otobüsün şoförü ise gözaltına alındı. Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. İncelemeler sürerken haberi duyarak olay yerine gelen yaşlı kadının yakınları gözyaşı döktü. Yaşlı kadının cenazesi incelemelerin ardından morga kaldırıldı. 

240920141755496382551_2.jpg

Emine Gülkoparan Sayat’ın cenazesi incelemelerin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı