İçki şişesi bomba gibi patladı: Bir kişi yaralandı

İçki şişesi bomba gibi patladı: Bir kişi yaralandı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, tekel bayisinden aldığı alkol şişesi kapağını açtığı sırada elinde bomba gibi patlayan İsak Aslan yaralandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, tekel bayisinden aldığı alkol şişesi kapağını açtığı sırada elinde bomba gibi patlayan İsak Aslan yaralandı. Kolunda ve elinde ciddi yaralar oluşan genç geçirdiği operasyon sonrası 3 ay iş göremez raporu alırken, içkiyi üreten firmadan da şikayetçi oldu

Olay, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 19 Eylül günü meydana geldi. 33 yaşındaki İsak Aslan gittiği tekel bayinden şarap bazlı aromatik içki satın aldı. Tekel bayisi içindeyken içki şişesinin kapağını açan İsak Aslan'ın elinde bulunan şişe bomba gibi patladı. Neye uğradığını şaşıran İsak Aslan el ve kol bölgesinden yaralanarak Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

"10 LİRALIK ALKOL BENİ ELİMDEN, KOLUMDAN EDECEKTİ"


Turgutlu Devlet Hastanesinde tendom onarımı ve yaralanmaya bağlı operasyon geçiren İsak Aslan aynı gün hastaneden taburcu edilerek, 3 ay iş göremez raporu aldı. İçki üreticisi firmadan şikayetçi olan İsak Aslan, "10 liraya aldığım alkol beni elimden, kolumdan edecekti. Hastanede operasyon geçirdim, 3 ay iş göremez raporu verdiler. İçkiyi üreten firmadan şikayetçi oldum, sağlığıma kavuşmak istiyorum. İnsanlar bilmedikleri şeyleri tüketmesinler, sonucu ağır olabiliyor. Hayatımda ilk kez böyle bir şey gördüm ve yaşadım" dedi.

İlgili Haberler