İbo, barış çağrısını yineledi

İbo, barış çağrısını yineledi

İbrahim Tatlıses, siyasete ne zaman gireceksiniz sorusuna 'Barış ve kardeş kardeşi kucakladığı zaman" yanıtını verdi.

ÜNLÜ türkücü İbrahim Tatlıses, Kuzey Irak gezisi öncesi geceyi Şanlıurfa'da geçirdi. Gazetecilere açıklama yapan ve siyasi konularla ilgili konuşmak istemeyen Tatlıses, siyasete ne zaman gireceksiniz sorusuna, "Barış ve kardeş kardeşi kucakladığı zaman inşallah" dedi. 

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, özel uçakla akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi. Geceyi Şanlıurfa'da geçiren Tatlıses, beraberindekilerle birlikte önce yemeğe geçti. İmralı görüşmelerine destek verdiğini belirten Tatlıses, gazetecilere "bana siyasi sorular sormayın" diyerek açıklama yaptı. 4 yıl sonra ilk defa Şanlıurfa'ya geldiğini belirten Tatlıses, "Başbakanımıza teşekkür ediyorum, memleketimi büyük şehir yaptığı için. Şanlıurfa'nın ardından inşaat işlerimiz için Erbil'e geçeceğiz. 10 Ocak gazeteciler gününüzü de kutluyorum" dedi. 

3 AY SONRA KOŞARAK GELECEĞİM 

Hastalığı ile ilgili konuşan Tatlıses, "Başımdan aldığım hasar ağır. Tedavim bu yüzden bu kadar uzun sürdü. İşyerimde tedavim için terapi merkezi kuracağım. İnşallah, 3 ay sonra Şanlıurfa'ya koşarak geleceğim. Her şey Allah'tan ve Şanlıurfalı hemşehrilerime beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Hiç kimse benim için üzülmesin. Hemşehrilerimi çok seviyorum ve onlarla birlikte konser vereceğim ve hemşehrilerimle birlikte sahada koşacağım" dedi. 

KARDEŞ KARDEŞİ KUCAKLADIĞI ZAMAN 

Silahlı saldırıya uğramadan önce siyasete girmeye hazırlanan Tatlıses, siyasete ne zaman gireceksiniz sorusuna ise, "Barış olsun, kardeş kardeşi kucaklasın. O zaman inşallah" dedi. İbrahim Tatlıses, açıklamanın ardından gazetecilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.