Hüseyin Çelik Hakkında Bomba İddialar

Hüseyin Çelik Hakkında Bomba İddialar

..

"KİMSEYE KARIŞTIĞIMIZ YOK" DEMİŞTİ (TIKLAYINIZ)
 
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik,  Beyaz TV’de katıldığı televizyon programında kimsenin kılık kıyafetine karışmadıklarını söyledi.Ancak bu sözlerinin hemen ardından sunuculardan yakındı ve “Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet gitmiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez” dedi. Bu gelişmenin hemen ardından, ATV sunucu Gözde Kansu'nun işine son verdi. Bu gelişmeyi soran gazetecilere ise Hüseyin Çelik "Ben ifade özgürlüğümü kullandım "şeklinde yanıtverdi. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme üzerine, geçtiğimiz Temmuz ayında Hüseyin Çelik'le ilgili bir haberimiz, tıklanma rekorları kırdı. İşte o haberimiz
 
İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ HERKES KULLANIYOR
 
BengüTürk Tv Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Murat İde ifade özgürlüğünü kullanarak, geçmişte Hüseyin Çelik ve Sekreteri ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunmuştu; İşte Murat İde'nin bomba iddiaları.
 
 
İŞTE O MESAJLAR
twet.jpg
Geçtiğimiz gün Devlet Bahçeli'ye; "Sayın Bahçeli siz uçağa binmeye bile korkan, Ankara'da kuluçkaya oturmuş bir zavallısınız." diye hitap eden Hüseyin Çelik'in o konuşmasının ardından, Murat İde bu sefer Twitter hesabından Hüseyin Çelik'e geçmişteki iddialarına atıfta bulunarak ağıt ithamlarda bulundu!
 
HÜSEYİN ÇELİK NEREYE BAKIYOR
 
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, ATV ekranlarında yeni başlayan Veliaht yarışmasını yerden yere vurdu.Daha söylediklerinin mürekkebi kurumadan ortaya bomba fotoğraflar çıktı. Öyle ki bu ne pehriz, bu ne lahan turşusu dedirtecek cinsten fotoğraflar.
 
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, ATV ekranlarında yeni başlayan Veliaht yarışmasını yerden yere vurdu.
Beyaz TV'deki Ne Var Ne Yok programına konuk olan AKP'li Çelik, Veliaht programının sunucusu Gözde Kansu için, 'Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet giymiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez' ifadelerini kullandı. Çelik'in açıklamasının ardından Kansu işten çıkarıldı.
Çelik'in açıklamasının şoku yaşanırken Hüseyin Çelik'in bir fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü. Radyo Televizyon Gazetecileri Derneğinin (RTGD) “2009 Medya Oscarları Ödülleri”ni verenlerden biri de Hüseyin Çelik'ti.
 
Çelik “Yılın En İyi Yarışma Programı” ödülünü Show TV'de yayınlanan “Wipeout” yarışmasına verirken yarışmanın sunucusu Asuman Krause ile aralarında şu ilginç görüntü oluştu: